*一人一隻乜撚柒都拎黎爭住開PO洗版既賤種狗

495 回覆
124 Like 13 Dislike
以前果d都執9哂,得返連登稍為有人討論交流
頂你又真係spin撚去twitter到,你個twitter app版分享複製連結會有?s=09係尾,作籍口之前唔識自己試一次?
9102年帶iphone出2粒鐘街又hotspot又尿袋仲要用公共wifi跟關蛇用支那移動吧
連登唔可以返關狗架
唉,我都明白Roselia大大感受
開少左
仲有唔好撚係到扮無辜啦
又唔係今時今日先第一次比人屌
係呀,有秩序咪執9曬,我地文化係咁

如果你唔係假膠既話就同你解釋下,user#3020遠阪凜得罪好多人,所以比人針,佢以前user名叫井上麻里奈,人地叫佢井狗,麻煩唔好成日叫佢台主,高登時代班假膠叫佢台主搞到佢以為自己大曬

如果你係假膠既話就參考上面留言“咁你躝返去未”
我對某幾個人包括埋你

都係唔會理佢點講我都用平常心去答
你咪唔好理唔好改善唔好反省
我咪照屌柒你咋嘛
你識用呢個刪左就得

建議連仔開返個井分台比佢
感謝指教~
小弟不是假膠,上年先拎到個指定e貓才開到連登帳號,高登比我感覺到仲亂,所以我賴得開帳號

認同,咁又係,正經果d討論區唔可以屌人,一屌就禁言,連登就可以,的確是獨有文化
我兩部Xs max 兩部7+ 兩張海外sim上sns同用服務

唔用公共WiFi 只用熱點上網
新番
44分鐘,仲spin緊個twitter,我諗佢放棄左兜條youtube
牙井不嬲都鍾意spin撚到上太空 冇計
https://lihkg.com/thread/1104686/page/1
電話咪電話 咁詳細講埋咩形號不如講埋幾多gb啦
曬有錢呀?慳D啦
一早有理你無必要唔開ll同bang

除左引退同結婚
我家下講緊你D垃圾Po好撚礙眼
明?
大佬丫你睇下twitter果度係咪有條YouTube link

你一點入twitter就有...
周到應一應 一陣叫人用app share link 而家share之後巧妙地del部分無作用既url 仲帶4部電話出街睇2個鍾戲
係差在未講帶部laptop出街係戲院入面用
仆街 佢真係唔知自己柒係邊度
50人 一隻就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞