[740]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(427) 祝大家身體健康

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
【消息】190414 KBS Cool FM電台

李秀智(音譯)的歌謠廣場
4月17號 週三 白天1點
特別招待席
with izone ( 員瑛 叡娜 仁美 彩演 )

翻譯:佳佳
資源:小企鵝
0.4日最多都係停留係FD子(試用期)==
咁試用期可唔可以R痕
估唔到你唔回避,繼續post下嘢
14碎可以
其實想好奇下 權F站好耐冇點翻譯過d mail, 我都冇po權mail 好耐 你地有冇人因爲咁而專登去登權mail?
好野 痕又有得r fd子又有得r
係,我覺得幾好笑
算了 見到你個紅字quote 7到唔敢睇
知唔知關家姐條片我從來唔敢睇第二次
估唔到你唔回避,繼續post下嘢
其實想好奇下 權F站好耐冇點翻譯過d mail, 我都冇po權mail 好耐 你地有冇人因爲咁而專登去權mail?
#下入左拿
本身就有訂
但係睇唔明韓文好煩 每次都係用translate
同埋因爲我po d mail翻譯而入坑想親自收原文而訂既 或者收多左佢d周邊既 又有冇人係咁
其實好多都係早抖,小心感冒同埋好想見到你之類
我知清純玩野mail個排 weibo翻譯個po下面多左好多人話想收到原文而去訂又問點先訂到
唔記得係咪你po過純mail翻譯 覺得幾好笑
上次唔小心多左個位就攞黎訂純
我諗之後都會繼續訂
一直有訂不過冇時間cap
其實我就係發現po mail係可以吸飯 清純個站依家真係好多人氣 (我覺得) 所以之前我成日冇po nako mail依家盡量我都po返哂
不過d相我都係blur下先出好d之後都
....小導導 乖 唔好亂吠
小心俾漁護署捉走
好似好耐冇上水
HI~導B
爽,差科Oral就考完啦
都係 我見有個站(唔記得係咪蛙)佢會自己blur左先 費時大家偷圖
但係有時候唔理解 點解有啲站會公開講明inbox有得攞高清圖 而唔係叫人訂
但係聽聞呢幾日俾公司攔mail 唔知之後果啲純mail會點
好奇問下nako啲mail多唔多
係 最初 依家都全冇blur
係讌站先好有心機咁加好多sticker上去
彩元站都冇哂d靈魂畫作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞