[740]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(427) 祝大家身體健康

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
你已經扣左50分 唔好再甘多爹
咩人黎
【迷你二輯“HEART IZ?”仁美手寫信翻譯】

Thanks to,

大家好!我是夢想與希望的仁美.
已經距出道showcase過去將近半年了.
來到韓國好像也沒過去很久
不知不覺就已經過去半年了ㅠㅠ
時間過得真的很快呢…
以及托WIZ*ONE的福得以出第二張專輯!
謝謝你們一直以來溫暖的應援.
這次我和珉週嘗試寫了友情歌‘Really Like You’的歌詞!
因為寫的時候兩個人一邊聊著很多一邊努力地想
對我來說裝進了很多我內心的想法所以要多多聽哦!
為了能給WIZ*ONE用帥氣的表現感動大家
以後也會努力的!
請多多喜愛IZ*ONE💓

翻譯:熊熊

員瑛單戀 好慘
屌你老母冇訂MAIL????
專輯手寫信泥架 清 唔係mail
咁快已經嫌棄me? 我地今日先岩岩第一日咋wor
屌定先 佢好快就PO
導導會唔會出mail
最多0.4日 四搭五入都唔夠一日
導導你果然係RBB 咁快嫌棄員瑛
等陣先屌啦 唔駛咁急
【迷你二輯“HEART IZ?”仁美手寫信翻譯】

Thanks to,

大家好!我是夢想與希望的仁美.
已經距出道showcase過去將近半年了.
來到韓國好像也沒過去很久
不知不覺就已經過去半年了ㅠㅠ
時間過得真的很快呢…
以及托WIZ*ONE的福得以出第二張專輯!
謝謝你們一直以來溫暖的應援.
這次我和珉週嘗試寫了友情歌‘Really Like You’的歌詞!
因為寫的時候兩個人一邊聊著很多一邊努力地想
對我來說裝進了很多我內心的想法所以要多多聽哦!
為了能給WIZ*ONE用帥氣的表現感動大家
以後也會努力的!
請多多喜愛IZ*ONE💓

翻譯:熊熊

屌你老母冇訂MAIL????

知你精神上支持啦,靜啦你
員瑛會然好慘

係,我覺得幾好笑
0.4無感情呀而家?
你試下同個官講
喂我入左0.4咋wor唔計wor
睇下點
好嬲而家
我識個D女孩子知我係BAD BOY黎
但都係繼續走埋黎
g持員瑛!
入0.4最多都係叫R痕姐
咁0.4日都算fd子啦, 你都唔會周街搵人R痕啦
發生乜事?
其實我新黎新豬肉,
想問下點解某個前once bubbly blind+wizone一出現,
呢度就會有筆戰既?有冇人可以問下我
算了 見到你個紅字quote 7到唔敢睇
知唔知關家姐條片我從來唔敢睇第二次
好撚柒😂 我都唔想話你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞