Testing

310 回覆
1 Like 2 Dislike
testing
testing
testing.....
r
y
o
識左你幾個星期,
同你相處得好好, 又玩得,
同你工作上做野時, 你又主動控得咁近 面貼面咁濟,
食lunch一齊放飯又成日同我肩並肩行, 手臂貼手臂又唔見你退開,
目光已經移唔開你
有第二個靚既女同事出現, 又即刻同我講佢好靚, 我話佢已經有男朋友啦, 你即刻笑出黎, 其實依句我好後悔冇講出口 "其實你都唔差"
你以為我好想OT咩? 我走實走到架, 為左同你相處更多喳......
我話放左工咪又係得自己一個, 你又話 '咁又係', 以為你又係咁
有次放左工唔小心禁錯制 打左比你, 我say sorry, 你比左個惡魔奸笑emoji比我
見到你同其他同事工作時 笑到四萬咁口, 心痛到不得了, 驚你會鍾意其他人
教又訓唔好, 同你講話係做野壓力太大, 事實上都係因為你
食飯時專登同第二個女同事講笑, 睇你咩反應, 你就即刻控埋黎聽
到近排, 終於頂唔順, 鼓起勇氣, 諗住放工就whatapp正式同你講 鍾意你, 想追你, 問你願唔願意? 唔得就請SL, 連放三日, 喊又好點又好, 調整自己
點知個日做得好夜, 同你閒談間得知你原來有男朋友......
我無言了...
真係唔知好彩定唔好彩, 冇講到出口
可能係你專登講出黎, 因為意識到我有異樣,
我都認依個期間, 自己放太多負面情緒落去, 有D過火, 真係做錯左...
雖然得知後, 如釋重負, 但係點解你唔早D講呢?
回想自己, 真係成個小丑咁, 可笑致極, 死傻仔, 真係缺女人缺到傻撚左, 放工仲成日煩鳩住你, 哈哈...
其實依一刻都唔太信你之前對我冇意思, 不過你咁講, 我就知道點做了, 不論如何, 一切都係我做錯 諗錯
之後面對你, 我會調整自己, 將之前所有發生過的, 放低哂係度, 重新做你的好同事, 雖然唔會做得長......

https://www.youtube.com/watch?v=Y98x6TkSX9c
<最好的> 王菀之

花 開到絕谷下
問世間 哪一個知 曾盛開吧
蝴蝶 無言沒語
難道 花的美 只送他
畫 鎖到密室下
絕世好作品 結果 全面壁吧
靈魂完全白費 明月 從夜空 跌下
難忘對他 枉花的氣力嗎
流金的歲月嗎 你不明白最動人的 創造
永遠下場一樣 給糟蹋吧
他 不太值得吧
但你將 最好 那些 全贈 他吧
很不忿吧 這些東西可做過的話
還是送他 很宿命吧 很宿命吧
不要害怕 好比藝術高峰怎麼可避免到吧
其實愛他都一樣吧
完成了它 不惜一切代價 還清今世造化
那些純淨過 白銀的眼淚
會註定流失吧…
Testing
[/member ]
hello [/member ]
[img][/img]
[img]https.png[/img]
quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞