[PC/Android/IOS] Albion Online 免費 sandbox game

154 回覆
10 Like 3 Dislike
之後好賺,用focus point兩次可能會出2隻馬BB
但好多資源你都要搶

你唔係超級疊馬唔會霸到資源

無錢無裝仲點同人打

入到去玩都係無隱

不過而家唔知佢改成點

我果陣儲左幾萬金而家都唔知有咩用了
金升到1500了!
你出blackzone伐木未?
搶地係GvG喎 20vs20
都係yellow zone咋
我t4 lumberjack咋
Adept axe? 去blackzone好多pine log and cedar log. Refine完成 100000 silver 一個run
GVG就唔洗諗啦

你搵到20個人肯燒錢燒時間打先算

你唔著靚野又打唔贏 著靚野死左又仆街

一野變乞衣
入公會, join an alliance. Join Awesome Company if you want.
想玩好耐
其實好多大公會 GvG 可以唔駛俾錢買裝備,會送埋俾你打。
black zone我唔敢入啦
會唔會比人打劫架 雖然我成身都係T4
會,但你去Hanging valley, 再去South East方向好多map我地都有地盤(blue territory).

可以躲入去
我地公會會唔會打GvG架?
會,我未打過。但係我地特登黎Thetford霸地㗎。

星期六reset day, 應該全日都打, 你係guild chat問吓
好 星期六衝上t6先
應該就唔得架啦...
問吓先冇死
出嗰陣玩過, 入過ARCH團
但係死得太多,搞到無咩心機玩
Be a risk taker
你地係咪全部都玩PC?
依個website可以睇到market price 同埋啲人依期PvP著咩裝:
https://www.albiononline2d.com/en/meta
Gathering or trading, Android可以嘅。

PvP或者打怪獸用電腦好啲,有mouse同keyboard
其實咩係t4.3
t4 gear入面最高item power果件裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞