【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
人地阿仙奴冇錢都打死拿仔啦睇你點睇

阿記都唔算冇錢嘛
CorSera - UEFA's decision will come at the end of May: the rossoneri board will re-call TAS.

阿記都唔算冇錢嘛

我地出唔起奧巴美羊份糧,阿仙奴出得起

你捧既波,只係個連四流聯賽球隊都教唔好既教練,想佢點
用愛馬利去比

不過我諗諗下4312可以試既,如果撚撚進取d,大膽d既
雖然我都睇死係環保陣
------------水槍-----古仔-----------
-------------克勤(suso)------------
---卡斯-------巴卡--------隊草---
RR-----羅馬----梅沙-----是撚但

亞蘇唔識踢1

出拉素頂卡斯會唔會好啲

雖然都係定環保♻️

用愛馬利去比

雖然我都睇死係環保陣
------------水槍-----古仔-----------
-------------克勤(suso)------------

亞蘇唔識踢1

出拉素頂卡斯會唔會好啲

雖然都係定環保♻️

拉素+巴卡=shit
用愛馬利去比

雖然我都睇死係環保陣

亞蘇唔識踢1

出拉素頂卡斯會唔會好啲

雖然都係定環保♻️

拉素+巴卡=shit

撚帥係都要夾硬出波叔打433
好似上半季咁黑風雙煞442, 藥膏只可以守唔比上去

----------- 19 - 阿告 ----------
查漢 - 藥膏 - 基絲 - 阿蘇

右路Suso要好似上場咁盡量偏中,推進硬爆留比Kessie, 卡拉繼續食屎
亞蘇唔識踢1

出拉素頂卡斯會唔會好啲

雖然都係定環保♻️

拉素+巴卡=shit

撚帥係都要夾硬出波叔打433
好似上半季咁黑風雙煞442, 藥膏只可以守唔比上去

----------- 19 - 阿告 ----------
查漢 - 藥膏 - 基絲 - 阿蘇

右路Suso要好似上場咁盡量偏中,推進硬爆留比Kessie, 卡拉繼續食屎

呢個陣可以左Laxiat
上季出過一次效果幾好
CorSera - UEFA's decision will come at the end of May: the rossoneri board will re-call TAS.

陰濕到呢一陣又黎取消歐戰資格,就算上訴成功都成個轉會窗都浪費左

陰濕到呢一陣又黎取消歐戰資格,就算上訴成功都成個轉會窗都浪費左

點撚解要玩針對

點撚解要玩針對

收到風LEO已經傾完牙鈍
依家比FFP卡住
Lazio defenders Radu and Marusic are both set to miss the match against Milan tomorrow. [Sky]

阿記都唔算冇錢嘛

無錢係同英超big6比咋,美羊拉卡都5000幾萬一個啦,米蘭有一個係5000萬買架咩
阿記都唔算冇錢嘛

無錢係同英超big6比咋,美羊拉卡都5000幾萬一個啦,米蘭有一個係5000萬買架咩

佢講到拿波仲有錢過妓

佢講到拿波仲有錢過妓

咁講我地都贏過拿仔啦

佢講到拿波仲有錢過妓

咁講我地都贏過拿仔啦

拿仔下半季開始差左好多

用愛馬利去比

雖然我都睇死係環保陣

依個陣咪對烏雞個陣

用愛馬利去比

雖然我都睇死係環保陣

依個陣咪對烏雞個陣

上半場only

點撚解要玩針對

收到風LEO已經傾完牙鈍
依家比FFP卡住

鈍係who?

佢講到拿波仲有錢過妓

你撞親個頭失憶定點呀
呢兩季我地用幾錢買人?你分清楚買咩同有冇錢先啦
我地錢洗得多過人冇人地咁好成績我都唔知有咩好駁

教練問題好明顯

佢講到拿波仲有錢過妓

你撞親個頭失憶定點呀

使左好多怨柱錢呢
邦隊當用喺卡達拉度
西瓜,卡叔,水貨華都已經化灰
極其量卡斯辣殺俾撚撚雪廢
其他既錢都叫做追返11年開始無買人既份量

仲有唔好忘記我地係二流聯賽三流教練既隊
同人地big6比?
我地度除左水槍柏基達suso巴卡羅隊老馬之外有邊個好過人地一隊?
佢講到拿波仲有錢過妓

你撞親個頭失憶定點呀

使左好多怨柱錢呢
邦隊當用喺卡達拉度
西瓜,卡叔,水貨華都已經化灰
極其量卡斯辣殺俾撚撚雪廢
其他既錢都叫做追返11年開始無買人既份量

仲有唔好忘記我地係二流聯賽三流教練既隊
同人地big6比?
我地度除左水槍柏基達suso巴卡羅隊老馬之外有邊個好過人地一隊?

我講喱堆人都係叫夠資格踢人地一隊喳
65.000 fans are expected to be at San Siro for #MilanLazio. [Mediaset]

呢樣係雲加德政
起完球場keep 到年年賺錢兼前四
由Ozil 開始已經會幾千萬買一個球員
個根基唔係話我地洗一兩年大錢就搞得掂
同埋我以為你係比較緊Napoli
相比之下妓大洗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞