【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
拿記

意假又出醜

仲有次回合 阿記作客好廢

阿記個教頭歐霸之王呀

呢場轉個logo做歐聯就會歐聯之王肥安贏
Goodbye and thank you Baka
Jovic又入波,痴撚線

好想要felix

戴帽

歐霸最後生帶帽記錄
The players with most appearances in Gattuso's tenure (77 games):

1. Kessié (66 games);
2. Cutrone (65 games);
3. Donnarumma, Rodríguez, Çalhanoğlu (64 games);
4. Suso (63 games)
[IMG] https://pbs.twimg.com/media/D37xcNPUYAI2Ypo.jpg [/ IMG]
波叔
[IMG] https://pbs.twimg.com/media/D37xcNPUYAI2Ypo.jpg [/ IMG]
波叔

The players with most appearances in Gattuso's tenure (77 games):

1. Kessié (66 games);
2. Cutrone (65 games);
3. Donnarumma, Rodríguez, Çalhanoğlu (64 games);
4. Suso (63 games)

迷撚6子
波叔

我覺得喱d唔使理
波叔

我覺得喱d唔使理

應該都係呢個陣

我覺得喱d唔使理

應該都係呢個陣

又環保陣
痴鳩線
我覺得喱d唔使理

應該都係呢個陣

又環保陣
痴鳩線

又話Caldara既屌
應該都係呢個陣

又環保陣
痴鳩線

又話Caldara既屌

喱個係gds估既姐
應該都係呢個陣

又環保陣
痴鳩線

又話Caldara既屌

撚帥不嬲唔傷都唔轉人架啦
又環保陣
痴鳩線

又話Caldara既屌

無計既,暫時你可以話出親卡斯打左都係後半場轉守既時侯
但佢的確唔活躍
撚撚可能試過拉素打中中效果唔理想所以又唔會轉人
咁淨返就係有d爭議既用梅沙定卡達拉,但打拉素用個雪櫃出黎既人又可能太搏
計落去到最後都咪話唔係限米煮限飯
最多屌佢唔轉4312姐
又話Caldara既屌

但佢的確唔活躍
咁淨返就係有d爭議既用梅沙定卡達拉,但打拉素用個雪櫃出黎既人又可能太搏
最多屌佢唔轉4312姐

又限米煮限飯 成億買人返嚟都廢嘅 下次用五千萬請個好教練算啦

但佢的確唔活躍
最多屌佢唔轉4312姐

又限米煮限飯 成億買人返嚟都廢嘅 下次用五千萬請個好教練算啦

喱句假膠姐
但我覺得可以變既空間真係唔多
出辣殺,你班友又話佢騰雞
干地就未知傷好未
出阿隊未知攻唔敢得起
出拉素茂利又頂唔走克勤巴卡隊草任何一個
可以點?
但佢的確唔活躍
最多屌佢唔轉4312姐

喱句假膠姐
干地就未知傷好未
出阿隊未知攻唔敢得起
可以點?

係睇下搏唔搏卡達拉or出返表哥
波叔個位都可以試卡斯嘅
但佢的確唔活躍
最多屌佢唔轉4312姐

喱句假膠姐
干地就未知傷好未
出阿隊未知攻唔敢得起
可以點?

教練能力有限真係無計,唔識因應球員能力調較陣式就會係咁

喱句假膠姐
干地就未知傷好未
出阿隊未知攻唔敢得起
可以點?

波叔個位都可以試卡斯嘅

卡斯後備出場會好啲既,佢真係太弱雞大家體力夠果陣佢好難有著數
喱句假膠姐
干地就未知傷好未
出阿隊未知攻唔敢得起
可以點?

波叔個位都可以試卡斯嘅

卡斯後備出場會好啲既,佢真係太弱雞大家體力夠果陣佢好難有著數

我覺得除非柏基達奇蹟復出既左路可以試下卡斯柏基
起碼柏基達既踢法咁惹火,可以減輕下卡斯既壓力未必mark咁緊
一日未買到美斯牙朗都仲係限米煮限飯
人地阿仙奴冇錢都打死拿仔啦睇你點睇

愛蛇真係好勁

你捧既波,只係個連四流聯賽球隊都教唔好既教練,想佢點
用愛馬利去比

不過我諗諗下4312可以試既,如果撚撚進取d,大膽d既
雖然我都睇死係環保陣
------------水槍-----古仔-----------
-------------克勤(suso)------------
---卡斯-------巴卡--------隊草---
RR-----羅馬----梅沙-----是撚但
依家擺明要干地傷好先有機會試3後衛
咁辣殺基本上都無得出住架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞