【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Maldini on Gattuso:

"We are happy with Rino and never thought about replacing him. We are convinced he is the right coach".

保夠撚未呀

"We are happy with Rino and never thought about replacing him. We are convinced he is the right coach".

保夠撚未呀

已經分唔到真心定假膠

保夠撚未呀

已經分唔到真心定假膠

馬隊應該係真心,感情用事
不過依家有新鳩頭佬應該話到事
最緊要李安係咪咁諗
保夠撚未呀

已經分唔到真心定假膠

最緊要李安係咪咁諗

咁呢個位就算新鳩頭都會咁講,冇可能最後直路踩教練搞內訌既
讓球
AC米蘭[0] 1.9
拉素[0] 1.94

讓球
AC米蘭[0] 1.9
拉素[0] 1.94

拉素贏硬諗都唔洗諗(非曲)
讓球
AC米蘭[0] 1.9
拉素[0] 1.94

終極上車盤
已經分唔到真心定假膠

最緊要李安係咪咁諗

新加禿始終係外人
唔想郁撚帥就可以郁
果時想要Michele Uva返黎多過新加禿
因為佢做過我蘭CEO, 仲要係UEFA Executive Committee Vice-President
最緊要李安係咪咁諗

新加禿始終係外人
唔想郁撚帥就可以郁
因為佢做過我蘭CEO, 仲要係UEFA Executive Committee Vice-President

成日搵舊人無乜用, 馬隊講左咁耐番黎咪保撚囉, 米蘭柒左咁耐有D新維未必唔係好事

新加禿始終係外人
唔想郁撚帥就可以郁

成日搵舊人無乜用, 馬隊講左咁耐番黎咪保撚囉, 米蘭柒左咁耐有D新維未必唔係好事

如果無歐聯最好一刀切落去, 先斬雙翼左屌右蘇雙閘, 再斬神奇教練撚帥
已經分唔到真心定假膠

最緊要李安係咪咁諗

其實我地講依樣都做咗好耐, 事實係唔會炒
最緊要李安係咪咁諗

其實我地講依樣都做咗好耐, 事實係唔會炒

睇下加齊迪斯幾時夠籌碼郁姐, LM有球迷撐, 但撚撚咁落去想撐都撐唔住
已經賣左6萬張飛, 6萬人一齊睇食素
左閘傳拿索換 真藍黑Timothy Castagne

呢隻好似又係Wing Back嚟

呢隻好似又係Wing Back嚟

干地都唔係閘啦

又右閘

又右閘

咁始終依家右閘三個都.....

又右閘

買哂人地成隊右閘
又右閘

買哂人地成隊右閘

佢今季踢左邊多
Berxxxxx 同干地都比隔離街買晒
Berxxxxx 同干地都比隔離街買晒

干地?
Fabbri came under fire for his performance during Juventus’ 2-1 win against Milan last weekend, and he is not assigned a Serie A fixture, despite referee designator Nicola Rizzoli stating he would not be dropped.
Piatek could become the first player in Serie A history to score in double figures for two different teams in the same season.

He scored 13 goals with Genoa and he currently has 8 goals with Milan.
Gianluca Rocchi will be the referee for #MilanLazio.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞