【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
查屌蘇同場

隻6號力架

ching唔識普巴

咁撚貴邊敢唔識唔想提啫
隻6號力架

ching唔識普巴

咁撚貴邊敢唔識唔想提啫

搓撚到班獌狗
一轉台就見到疤猜猜猜
疤3冠叫糊
疤3冠叫糊

皇馬雞胸
疤3冠叫糊

疤狙猁拎我都唔想
Everton PIATEK PEPE
Paqueta BAKA SMS
前面咁樣既話 2閘位下下季先執都OK

咩user name
everton同BERGWIJN 比始終都係想要BERGWIJN 多d
但everton應該係現階段價錢同能力比較平衡d既選擇?

Berxxxxx

尋日好似見到新聞個經理人已經同隔離街傾過,死心啦
打完呢場Neres又升值
疤3冠叫糊

疤狙猁拎我都唔想

疤3冠叫糊

疤狙猁拎我都唔想

哥狗唔爭氣
疤狙猁拎我都唔想

哥狗唔爭氣

我憎哥狗多啲係佢一手教識疤點樣向球證施壓同做戲黎拎著數

哥狗唔爭氣

對哥狗其實無咩好感, 又唔想熱狗攞, 波圖阿積士機會低
曼城攞純粹可以睇英超果班激到扎扎跳
哥狗唔爭氣

話說哥狗歐聯淘汰賽作客勝率有無三成
印象中巴塞拜仁都作客經常贏唔到

阿積士最好
可惜機會比較微

阿積士最好
可惜機會比較微

希望佢哋衝得遠啲,今季之後應該比大球會搶曬啲人走

阿積士最好
可惜機會比較微

neres
FFP幾時宣佈

阿積士最好
可惜機會比較微

阿積士人腳好啲定我地好啲
馬隊保撚大將軍
阿積士最好
可惜機會比較微

阿積士人腳好啲定我地好啲

阿積士大部分有潛力變一線嘅新星
我蘭依d全隊三四線垃圾嘅黑哨怨婦支那老人院點比
全靠撚帥憑個人能力先撐到今時今日咋
Maldini on Gattuso:

"We are happy with Rino and never thought about replacing him. We are convinced he is the right coach".

Maldini on UEFA's statement yesterday:

"The statement was not a surprise. There is a weekly dialogue with UEFA. The years before Elliott bought Milan are still in question".

感覺上膠層同美國佬幾有信心搞得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞