【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
左二係邊個

告仔, 卡達拉, 屌叔, laxalt, 張繼聰

冇出過唔認得Caldara

水貨
“There are so many cross-overs between us, he has trained almost all of the same teams as me. I would like to join a club after him for once, since I generally leave him with half the work already done on the physical and mental level!” joked the Serbian in his Press conference.

Who ?
告仔, 卡達拉, 屌叔, laxalt, 張繼聰

冇出過唔認得Caldara

水貨

冷板凳聯盟
寧願曼城贏都唔想班利迷贏英超出嚟開200個post

你咁講反而攪到我想睇下個場面可以有幾壯觀,見識下〝猁迷之亂〞
無錯, psg man city, 洗錢無事, 又係開細球會玩財技, 淨係搞無咁有錢既隊

搞完車仔果時講左會查曼城, 完全無事係PSG

食花生 英超是但啦冇支持開第二隊

無支持但幾時睇利拎英超
“There are so many cross-overs between us, he has trained almost all of the same teams as me. I would like to join a club after him for once, since I generally leave him with half the work already done on the physical and mental level!” joked the Serbian in his Press conference.

Who ?

講緊 米哈 同 懵撚
米哈有幾次比人炒之後個班主都請左飛機佬
鏝直頭唔臭

又係使大錢但唔使擔心FFP 嘅隊

無錯, psg man city, 洗錢無事, 又係開細球會玩財技, 淨係搞無咁有錢既隊

猁除咗05年贏咗我地
有咩咁黑人憎?

猁除咗05年贏咗我地
有咩咁黑人憎?

猁除咗05年贏咗我地
有咩咁黑人憎?

咁07年都報咗仇啦
支持高普熱血足球
唔想見到猁狗拎,一次都未拎已經咁撚煩
咁多人撐猁
痢狗不了
猁除咗05年贏咗我地
有咩咁黑人憎?

咁07年都報咗仇啦
支持高普熱血足球

今季黑過呀嬌,高普仲話要學贏得醜陋

咁07年都報咗仇啦
支持高普熱血足球

隊隊都有黑喎, 車仔, 鏝都有黑
咁07年都報咗仇啦
支持高普熱血足球

猁入左10幾球越位波,好似係
https://youtu.be/oE8543aZ4vM

冇歐聯都應該要買

猁入左10幾球越位波,好似係

李城拎嗰季球證都幫到盡啦

冇歐聯都應該要買

賣蘇賣屌,都要買藥膏
無藥膏撚帥應該一早炒左
寧願曼城贏都唔想班利迷贏英超出嚟開200個post

你咁講反而攪到我想睇下個場面可以有幾壯觀,見識下〝猁迷之亂〞

贏定輸都會係猁名義架啦
獌猁最叻都係扮對方球迷

冇歐聯都應該要買

賣蘇賣屌,都要買藥膏
無藥膏撚帥應該一早炒左

應該護緊級
冇歐聯都應該要買

賣蘇賣屌,都要買藥膏
無藥膏撚帥應該一早炒左

應該護緊級

軍刀教緊
賣蘇賣屌,都要買藥膏
無藥膏撚帥應該一早炒左

應該護緊級

軍刀教緊

反猁

搞完車仔果時講左會查曼城, 完全無事係PSG

真係搞先算啦,而家都係講幾句,搞到好似我蘭上年唔比踢歐賽就真係信佢搞左喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞