【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
The head of the FIGC federal prosecutor, Giuseppe Pecoraro has decided to request TV evidence from the Sporting Judge regarding the gesture by Bakayoko and Kessie mocking Acerbi. [ANSA]

天殘腳唔算暴力
Show吓波衫就雞姦死罪

意大利真係假波聯

抵比人笑一世
Romagnoli will be available for #ParmaMilan on Saturday, as he only received a knock in yesterday's match. [GdS]
Romagnoli will be available for #ParmaMilan on Saturday, as he only received a knock in yesterday's match. [GdS]

我對前四依然冇信心
隊波太柒
希望國米柒翻一兩輪,咁樣會多個位爭

要望隔離街殺羅馬喎

我蘭淨低賽程, 兩場主場輸一場都玩完
帕爾馬v
拖仔v
v跌落尼亞
廢倫v
v費辛隆尼
殺神史帕v

要望隔離街殺羅馬喎

帕爾馬v
拖仔v
v跌落尼亞
廢倫v
v費辛隆尼
殺神史帕v

拖仔v
廢倫v
殺神史帕v

喱三場都難打

帕爾馬v唔知佢近況但我硬係覺得有暗湧

要望隔離街殺羅馬喎

帕爾馬v
拖仔v
v跌落尼亞
廢倫v
v費辛隆尼
殺神史帕v

羅馬個賽程
@國米
V卡利亞里
@安答
V狙
@西瓜皮
V帕爾馬
羅馬今年都唔好得去邊, 睇下邊邊柒少D

要望隔離街殺羅馬喎

帕爾馬v
拖仔v
v跌落尼亞
廢倫v
v費辛隆尼
殺神史帕v

拖仔v
廢倫v
殺神史帕v

喱三場都難打

賽程算係咁
拉素同拖仔+真藍黑同拉素要互片
真藍黑要打蛆同拿仔
羅馬要過隔離街同蛆
拖仔要打我蘭同蛆
希望盧卡同安答殺拖仔, 真藍黑同羅馬
要望隔離街殺羅馬喎

帕爾馬v
拖仔v
v跌落尼亞
廢倫v
v費辛隆尼
殺神史帕v

拖仔v
廢倫v
殺神史帕v

喱三場都難打

賽程算係咁
真藍黑要打蛆同拿仔
羅馬要過隔離街同蛆
拖仔要打我蘭同蛆

蛆同拿已經冇嘢爭
無斜恩
拖仔v
廢倫v
殺神史帕v

喱三場都難打

賽程算係咁
真藍黑要打蛆同拿仔
羅馬要過隔離街同蛆
拖仔要打我蘭同蛆

蛆同拿已經冇嘢爭

牙朗神射手
無斜恩

留力歐霸
車場波好好睇
無斜恩

轟無鋒陣
無斜恩

冇斜恩點贏
正,我仲成日煩點買飛添

其實波飛可以官網買都得
Casa Milan 其實係入去睇獎盃同歷史打飛機,好細好快就行完,不過我好似係嗰度買左啲米蘭金幣,另外我發覺係米蘭啲頸巾都幾唔靚下,我行Casa Milan 嗰陣戴住條以前係東京買嘅頸巾,好多參觀嘅人問我條頸巾係邊度買,仲有一個鬼妹問我借嚟影相

曲線晒命post

post條鬼妹出嚟就饒恕佢啦
車場波好好睇

睇完啲閪波
睇咩都覺正
個kepa有咩咁勁
牙斜又黎踢閪波
都呢年都係利攞咖啦
都呢年都係利攞咖啦

有足總幫點唔贏
都呢年都係利攞咖啦

有足總幫點唔贏

可能攞埋歐聯
都呢年都係利攞咖啦

有足總幫點唔贏

可能攞埋歐聯

過到疤狗再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞