【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
61216人入場,而家閒閒地都過5萬

新球場六萬零個位啱晒
極端啲講 一個full嘅2萬人球場 氣忿好過san siro坐三萬人

今年平均入場係5萬幾人 近年最高
打到咁 諗唔到唔換教練嘅理由

LM: 食左素, 諗唔到換教練嘅理由
Bakayoko Vs Lazio:
11.703 kms covered
88.9% Passing rate
3 Aerials won
2 Dribbles
2 Key passes
2 Tackles
1 Interception
1 Clearance

baka 為咗留米蘭出盡奶力

起度做主力受隊友尊重, 番到去做地底泥
Case Milan行商店同博物館順便買飛
之後去聖西路睇波

正,我仲成日煩點買飛添

其實波飛可以官網買都得
Casa Milan 其實係入去睇獎盃同歷史打飛機,好細好快就行完,不過我好似係嗰度買左啲米蘭金幣,另外我發覺係米蘭啲頸巾都幾唔靚下,我行Casa Milan 嗰陣戴住條以前係東京買嘅頸巾,好多參觀嘅人問我條頸巾係邊度買,仲有一個鬼妹問我借嚟影相

曲線晒命post
Bakayoko Vs Lazio:
11.703 kms covered
88.9% Passing rate
3 Aerials won
2 Dribbles
2 Key passes
2 Tackles
1 Interception
1 Clearance

返去車仔, 比佐仔頂住左個位
無防中打又會比人屌到趴係度
https://lihkg.com/thread/395207/page/1
早場食素啊屌你!!!

Binc

[鏝城=私家雞]車路士球迷食雞討論區

https://lihkg.com/thread/1015751/page/1

lihkg而家比呢個post取代左啦

食素好似係嗰排老鼠唔知做咩針住我地呀嗎

返去慘過做袋底泥啦

簡迪都無得打,何妨巴卡

最弊係連換助教都無可能先谷氣
撚撚出道教波好似已經係喱個助教

撚撚係瑞士個隊友嘛
Binc

[鏝城=私家雞]車路士球迷食雞討論區

https://lihkg.com/thread/1015751/page/1

lihkg而家比呢個post取代左啦

食素好似係嗰排老鼠唔知做咩針住我地呀嗎

自己開返個食雞post被串
認真既,我覺得呢場偏向主場雞既

可能班賤種球證比全世界judge 完先比番少少甜頭

我都有呢個感覺

最好黎緊六場都比人照住
今年入唔返歐聯要復興難上加難

撚撚係瑞士個隊友嘛

請個助教比撚帥都無用
派路用朋友身份同佢吹水果時講下意見, 撚帥理都唔理佢

撚撚係瑞士個隊友嘛

請個助教比撚帥都無用

好似係撚撚係格拉斯哥流浪嘅隊友

撚撚係瑞士個隊友嘛

請個助教比撚帥都無用

唔係擺左柏基達寺中間喇咩,不過傷出姐

撚帥:我有美欺牙朗會贏得一球?

撚帥:我有美欺牙朗會贏得一球?

撚:唔係我嗌住班球員名,會守得住1-0?
睇番原來下半場球反擊係黑鬼達推半場
好勁
好勁

我都唔係好明 點解死出梅沙唔比機會Zapata同Caldara
好勁

我都唔係好明 點解死出梅沙唔比機會Zapata同Caldara

環保

新球場六萬零個位啱晒
極端啲講 一個full嘅2萬人球場 氣忿好過san siro坐三萬人

最好好似英超咁坐近啲 熱刺個球場幾過癮
好勁

Caldara 都明
專注達今季真係完勝霉沙
好勁

Caldara 都明
專注達今季真係完勝霉沙

撚帥: 戰術排陣部置你地識條春咩, 阿叔我意甲第四呀

新球場六萬零個位啱晒

最好好似英超咁坐近啲 熱刺個球場幾過癮

上返歐聯場場6萬都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞