【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
不過跑動黎講我覺得米蘭都係少

應該話有效走動少 你見反擊啲走位都知咩事

反擊靠運氣

有無效既走動我覺得可以再多d好d
Hakan Calhanoglu Vs Lazio:

11.819 kms covered
81.5% Passing rate
6/8 Correct long passes
4 Key passes
2 Accurate crosses
1 Interception
1 Tackle
1 Blocked Shot

查漢仲跑得多過2隻黑鳩

佢都算逗全場啦

其實我睇唔透克勤而家係踢咩位
同埋死球罰球係咪無練啦而家
無乜貨賣咁

最弊其實大大個rr喺度都唔俾下機會佢踢d罰球
今場都要讚連拿出色既表現
Hakan Calhanoglu Vs Lazio:

11.819 kms covered
81.5% Passing rate
6/8 Correct long passes
4 Key passes
2 Accurate crosses
1 Interception
1 Tackle
1 Blocked Shot

查漢仲跑得多過2隻黑鳩

佢都算逗全場啦

其實我睇唔透克勤而家係踢咩位
同埋死球罰球係咪無練啦而家
無乜貨賣咁

柏仔係到會好d
今場都要讚連拿出色既表現

唔知點解覺得好似好耐無見過米蘭龍門咁樣接實個波
Casa Milan先係靚個到

其實米蘭內洛,casa Milan, 聖西路係咪三個地方唔係好知朝聖路線

內洛係訓練基地 有倫巴第邊邊地啲地方 有大草地有湖 有時拎黎做國家隊訓練基地
Casa Milan 係新起總部米蘭聖西路附近附近
聖西路係主場 唔使多講

thanks 二石巴

BTW 一朝起身睇到十二碼贏波,應該又係閪住贏

其實米蘭內洛,casa Milan, 聖西路係咪三個地方唔係好知朝聖路線

Case Milan行商店同博物館順便買飛
之後去聖西路睇波

正,我仲成日煩點買飛添

內洛係訓練基地 有倫巴第邊邊地啲地方 有大草地有湖 有時拎黎做國家隊訓練基地
聖西路係主場 唔使多講

thanks 二石巴

的確閪
波叔喺進攻端廢到係連普通長傳都控唔定但係真係好跑得
訓咗無睇

尋晚場波無乜邊個打得差?我見個個都係咁讚班球員,無乜點鬧,唯一有批評過嘅都係加度素無戰術
聖西路係主場 唔使多講

thanks 二石巴

的確閪

閪住入歐聯再算啦
訓咗無睇

尋晚場波無乜邊個打得差?我見個個都係咁讚班球員,無乜點鬧,唯一有批評過嘅都係加度素無戰術

我都無睇,但追返comment 素算係比人屌得多嗰個,不過都好似好左啲

至於屌撚就場場基本架啦

BTW 呢六分波好緊要啊,好彩贏到
訓咗無睇

我都無睇,但追返comment 素算係比人屌得多嗰個,不過都好似好左啲

至於屌撚就場場基本架啦

唔好話我口臭,近年歐洲幾個聯賽都係,除非兩隊實力有番一段距離,唔係嘅話聯賽贏波,盃賽嗰邊多數會輸,好似個天一定要佢還咁
訓咗無睇

至於屌撚就場場基本架啦

唔好話我口臭,近年歐洲幾個聯賽都係,除非兩隊實力有番一段距離,唔係嘅話聯賽贏波,盃賽嗰邊多數會輸,好似個天一定要佢還咁

呢場6分波可能值50m
訓咗無睇

至於屌撚就場場基本架啦

如果入到歐聯,送個意杯比拉素又點話

至於屌撚就場場基本架啦

如果入到歐聯,送個意杯比拉素又點話

的確係

Case Milan行商店同博物館順便買飛
之後去聖西路睇波

正,我仲成日煩點買飛添

其實波飛可以官網買都得
Casa Milan 其實係入去睇獎盃同歷史打飛機,好細好快就行完,不過我好似係嗰度買左啲米蘭金幣,另外我發覺係米蘭啲頸巾都幾唔靚下,我行Casa Milan 嗰陣戴住條以前係東京買嘅頸巾,好多參觀嘅人問我條頸巾係邊度買,仲有一個鬼妹問我借嚟影相

呢幾日去左旅行無上過黎
撚撚點解會咁好運
呢幾日去左旅行無上過黎
撚撚點解會咁好運

黑鳩埋拉素
總之瞓醒見到贏左就得,三分已袋
呢幾日去左旅行無上過黎
撚撚點解會咁好運

黑鳩埋拉素

邊到黑呀,個球掂到波喎

聯賽都拎梗,緊係留力歐聯同阿積士搏命架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞