【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
唔出佢即係撚撚眼中梅沙,沙膠都好過佢,35M水貨

咁講又唔係好公平, 你成半季無出而家場場生死戰先黎出咩唔通

同埋場場最尾都有d原因用哂換人名額好似今場傷羅隊咁

啱呀,所以望就望下季搶唔搶到正選啦
今季無架啦
咁撚串

因為acerbi串我地先

咩事

光頭佬時期班不受重用嘅舊將,好似對米蘭有啲嘢咁,沙邦拿拉係咁,連阿斯比都係咁?
最尾個10幾分鐘D時間仲慢過前面80分鐘
咁撚串

咩事

Acerbi few days ago on Milan-Lazio: “In terms of individuals there is no contest [implying that Lazio are much better]

跟住藥膏就係twitter到咁講

咩事

光頭佬時期班不受重用嘅舊將,好似對米蘭有啲嘢咁,沙邦拿拉係咁,連阿斯比都係咁?

可能個陣出邦邦都唔出嬲豬

咩事

不過印象中佢黎米蘭又真係打得唔好
咩事

係,派完幾次膠就冷板凳,之後借走
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛

工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

今場有一兩球地波佢都傳得幾好
有一球傳到比水槍回後比蘇素起腳架

都係覺得佢後備或者輪換無問題
長期正選不了.....佢唔係特別差
只係無乜特點,好平庸

波叔輪換角色黎講真係世界級好用
又-6贏???

又係印象中啦
當年知佢黎仲覺得終於有個打得下既中堅黎
點知都係差

雙黑鳩
又-6贏???

你以為柏仙尼走左就唔再係-6米蘭?

又係印象中啦
點知都係差

始終黎個陣後生, 去西瓜皮好似有病, 之後先打起

又係印象中啦
點知都係差

基爾禾時期好似唔錯,點知嚟到原來係中下遊嘅材料

雙黑鳩

領隊球員個個都痴線
國米加油! forza lazio

雙黑鳩

今日中場個對抗其實幾有優勢, 但最後一腳成日傳唔好
Hakan Calhanoglu Vs Lazio:

11.819 kms covered
81.5% Passing rate
6/8 Correct long passes
4 Key passes
2 Accurate crosses
1 Interception
1 Tackle
1 Blocked Shot

查漢仲跑得多過2隻黑鳩

1 Tackle

查漢仲跑得多過2隻黑鳩

佢都算逗全場啦
不過跑動黎講我覺得米蘭都係少

其實而家隊波咁後生
應該可以跑動更多

應該話有效走動少 你見反擊啲走位都知咩事

應該話有效走動少 你見反擊啲走位都知咩事

反擊靠運氣
同埋上半場咁迫之下
下半場80分鐘到已經無力跑咁
已經歐霸都出埋局都咁樣

其實而家隊波咁後生
應該可以跑動更多

撚撚又唔輪換下,踢死班友

1 Tackle

查漢仲跑得多過2隻黑鳩

佢都算逗全場啦

其實我睇唔透克勤而家係踢咩位
同埋死球罰球係咪無練啦而家
無乜貨賣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞