【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
上場個個想殺佢全家,今場正常啲就吹奏番,糷區啲風向真係好難捉摸

仍然認為佢係炸彈 難當大任

我寧願佢平均啲,好過勁一場柒三場

所以教練係幾咁緊要 完全係冇人提點過 真係落場自生自滅 表現咁飄忽就係咁 唔止佢一個咁
我都係覺得米蘭係要買隻勁0既右閘
以卡拉而家實力打正選真係窄窄地

換過個隊醫醫好干地已經兩個世界

究竟干地咩事...
黎到傷多過踢咁
其實佢好返未架

究竟干地咩事...
黎到傷多過踢咁
其實佢好返未架

呢度就話係撚撚唔出, 但佢踢左幾場就大名單出出入入, 都唔似係好番晒
撚撚肯用卡達拉未,黎左成季出得1場,仲要係打最廢果隊歐霸,似有伏
同去左狙個個咁似既

祖記唔係有個球員叫新馬甸尼咩

乜撚野新馬甸尼呀,無人識佢喎
25仔不提也罷

究竟干地咩事...
黎到傷多過踢咁
其實佢好返未架

其實印象中前幾場干地唔出得就話唔打3後衛
係咪已經定左性干地卡達拉係3後衛時候先出
撚撚肯用卡達拉未,黎左成季出得1場,仲要係打最廢果隊歐霸,似有伏

而家要搶分我諗佢今季都應該唔會有機會上場
除非傷哂咁多個中堅啦
唔係撚撚點會派佢出場

究竟干地咩事...
黎到傷多過踢咁
其實佢好返未架

呢度就話係撚撚唔出, 但佢踢左幾場就大名單出出入入, 都唔似係好番晒

前排肌肉傷左
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛

工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

除非傷哂咁多個中堅啦
唔係撚撚點會派佢出場

唔出佢即係撚撚眼中梅沙,沙膠都好過佢,35M水貨
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛

工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

我諗不嬲都屌佢後備料踢正選
雖然卡斯好似踢親左翼都無影

除非傷哂咁多個中堅啦
唔係撚撚點會派佢出場

咁講又唔係好公平, 你成半季無出而家場場生死戰先黎出咩唔通
總之有ffp同撚撚一日
米蘭復興之路都有排行
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛

工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

今場有一兩球地波佢都傳得幾好
有一球傳到比水槍回後比蘇素起腳架

都係覺得佢後備或者輪換無問題
長期正選不了.....佢唔係特別差
只係無乜特點,好平庸
https://twitter.com/seanpelucchi/status/1117169229818683392

咁撚串

因為acerbi串我地先

咩事
https://twitter.com/seanpelucchi/status/1117169229818683392

咁撚串

因為acerbi串我地先

典串
計我話全場最佳波叔
傷兩件由LW打到RWB
有佢係場上點變陣都得
直頭變型金剛

工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

問題係卡斯撚撚用唔到效果, 前場無配合得自己爆, 當然波叔十場都無一場有今日個作用
除非傷哂咁多個中堅啦
唔係撚撚點會派佢出場

咁講又唔係好公平, 你成半季無出而家場場生死戰先黎出咩唔通

同埋場場最尾都有d原因用哂換人名額好似今場傷羅隊咁
工具人黎講波叔都算唔錯
全場奔走永無走漏

問題係卡斯撚撚用唔到效果, 前場無配合得自己爆, 當然波叔十場都無一場有今日個作用

上半場波叔都真係守唔少波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞