【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

Casa Milan先係靚個到
Inzaghi: "I’ll cheer for a draw tonight, Piątek an excellent player but I wish for Cutrone to wear my 9 shirt"

咁大恩算唔算咀咒告仔
可能未完季都要講啲門面野

我覺得好合理,一日未換,一日公開都係撐

我係咁諗 冇理由未完季同未真係炒就出黎比人見到內部野

係啦,成日話LM 撐,唔通而家屌柒加度素咩未實行梗係講住好話先

BTW 季尾換帥plz
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

其實米蘭內洛,casa Milan, 聖西路係咪三個地方唔係好知朝聖路線
Leonardo to Rai Sport: “Gattuso’s future? We the directors look to speak little. Rino was very clear and his words are the fruit of our dialogues, everything is clear with him. He knows what’s happening. There is nothing to explain. He is here, he has a long term contract.”
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

其實米蘭內洛,casa Milan, 聖西路係咪三個地方唔係好知朝聖路線

內洛係訓練基地 有倫巴第邊邊地啲地方 有大草地有湖 有時拎黎做國家隊訓練基地
Casa Milan 係新起總部米蘭聖西路附近附近
聖西路係主場 唔使多講
今晚hellboy踢咩位
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

Case Milan行商店同博物館順便買飛
之後去聖西路睇波
“My heart is split in two, so I hope it’s a draw and that both teams get into the Champions League,” SuperPippo told La Gazzetta dello Sport.
和波兩隊都入唔到...
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

去casa milan買飛
通常買博物館加波飛package
唔好咁晏去
好似5點定6點就收工
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去

食米者聯盟

聖西路外面就好睇 入到去好殘舊
今晚劇本, 水槍入波之後比人反cup
覺得今晚會少勝
非燈
@一命嗚呼
覺得今晚會少勝
非燈

煮定宵夜等睇
覺得今晚會少勝
非燈

煮定宵夜等睇

整定成兜沙津
覺得今晚會少勝
非燈

煮定宵夜等睇

整定成兜沙津

@一命嗚呼

記住標題宵夜食素
@一命嗚呼

記住標題宵夜食素

@一命嗚呼

記住標題宵夜食素

專員
記住標題宵夜食素

專員

出現啦
今鋪阿撚有救啦

內洛好似唔係成日開放比外人入同埋好柒遠

專員

出現啦
今鋪阿撚有救啦

https://lihkg.com/thread/543637/page/1
精彩重溫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞