【誓不低頭】AC米蘭球迷討論區 123

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
得罪講句今季搵過正常少少嘅教練可能有第2
其實有無咩正常教練肯黎,意甲其實成堆教練都垃圾如果唔係唔會爭住失分
其實有無咩正常教練肯黎,意甲其實成堆教練都垃圾如果唔係唔會爭住失分

咁講真羅馬係買既堆人唔係太岩用姐

如果無工開既又要意人得干地, 迪法蘭斯高唔差但又差咁D咁, 皮奧利, 古度連, 鄧納東尼呢D就請完都得等炒既
唔限意人大牌就雲加同摩連奴囉

未必第二 個打法會好啲同穩第4

未必第二 個打法會好啲同穩第4

其他幾隊換個正常教練都係

EDF 上年聯賽都好似普通,雖然有第三但又係成日無厘頭失分

要請真係請大牌,EDF 呢啲比盡你好少少,到時又係拎個第四on99 咁

要請真係請大牌,EDF 呢啲比盡你好少少,到時又係拎個第四on99 咁

依家仲係重建階段,而且反正聯賽都係唔會有得爭,搵到個有能力穩4嘅教練其實已經好夠,第二同第四都無分別嘅

依家仲係重建階段,而且反正聯賽都係唔會有得爭,搵到個有能力穩4嘅教練其實已經好夠,第二同第四都無分別嘅

你地識乜野 意甲羅賓漢 數下榜尾果幾隊吾係雙殺羅馬就一定有分拎袋

你地識乜野 意甲羅賓漢 數下榜尾果幾隊吾係雙殺羅馬就一定有分拎袋

我地糷先系意甲羅賓漢啊

我地糷先系意甲羅賓漢啊

賓尼兔三個字已經夠米蘭得到依個美譽

我地糷先系意甲羅賓漢啊

賓尼兔三個字已經夠米蘭得到依個美譽

羅賓漢係劫富濟貧,今季應該得狼隊先配得起呢個名
Musacchio will start over Zapata against Lazio tomorrow, according to @MilanNewsit.
普捷天奴有無得諗呀
人哋唔厭棄我哋嘅話
唔計mma佢教到未來隊攞英超第二
Leonardo: “We had the possibility for [coaching] change but we were happy to continue with Gattuso. We know each other for many years to still have certain discussion.”
Leonardo: “We had the possibility for [coaching] change but we were happy to continue with Gattuso. We know each other for many years to still have certain discussion.”

friend 底

friend 底

要郁都等班主做醜人啦

friend 底

要郁都等班主做醜人啦

等新加禿頂唔順正面衝突
friend 底

要郁都等班主做醜人啦

等新加禿頂唔順正面衝突

可能未完季都要講啲門面野
要郁都等班主做醜人啦

等新加禿頂唔順正面衝突

我覺得好合理,一日未換,一日公開都係撐
等新加禿頂唔順正面衝突

我係咁諗 冇理由未完季同未真係炒就出黎比人見到內部野

我係咁諗 冇理由未完季同未真係炒就出黎比人見到內部野

最驚係有前四唔炒, 無前四更加唔炒
Inzaghi: "I’ll cheer for a draw tonight, Piątek an excellent player but I wish for Cutrone to wear my 9 shirt"
Inzaghi: "I’ll cheer for a draw tonight, Piątek an excellent player but I wish for Cutrone to wear my 9 shirt"

piatek > 7
就去米蘭
但無波睇
但個總部係咪好值得去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞