[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (24)

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
舊相黎 實物隻色靚 寶藍色 見到好特別就入左手
正,咁深色又有big E
我聽講以前英屬香港有特別嘅成衣岀口配額,所以有d brand 會係香港做一部分少少steps, 然後上made in HK label 用香港配額岀口。 件野其實唔係香港造。 係美製都可能。 唔知係咩真?

呢兩日京都睇櫻花,之後跟大佬們攻略去大阪朝聖
好靚 ! 我都想咁著,自己對loake 著上腳有d鬆 有無計? chup 有興趣 同埋褲既話 有無鋪頭推介? 唔知有無計改對loake 做commando底呢
靚,我係宮崎兩星期前都睇左啦。 係我第一次睇櫻。 我自己鍾意紅葉多d
美製再係香港車袖加牌用配額
多謝巴
可惜係樂天好少貨
今朝買左三對
我當初對loake都係有少少鬆 所以著chup, ues就fit哂
啲易襯色多數燒得好快
我今日著法工
Upload 唔到圖

係品番dp-265 個條,98萬Yen 個條,你cap既係品番Dp-191,74萬yen個條
好,我再望下先
襯得好靚 心郁想拎番出黎試下著
廿幾度著有d熱
揾唔到,巴打post 相啦,link 都好呀。
返工極大冷氣 所以冇問題
另外loake換底我剩係知josuite有 因為我係佢到買
牛加chup同loake係我一個常見組合
唔該bro, 上面法工果條牛豬仔107 比我cut到變左吊吊地腳 賣左
少少吊其實ok㗎 因為如果你玩花襪都一定會露唔少
我有條lvc牛唔摺都都吊但一樣咁著
分別在露多露少
Sor 真係Upload 唔到

Cap個description 去marvin搵,呢條

商品番号:DP-265
名称:1942年 VINTAGE LEVI'S S501XX 大戦モデルデニムパンツ 
プライス:¥980,000(TAX込1029000 )
年代:40'S
サイズ:実寸W32XL30
250+45 嬲+shipping(ems)
吊到要著chukka boot之類先ok ,所以放左
依家對條Sd108有d興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞