[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (24)

1001 回覆
11 Like 11 Dislike

入左四件good on.... 今年夠tee 著lu
入左件warehouse pocket tee
我入左三件
正呀,我有兩件著左年幾,仲服役中
睇下d霉食得有幾深,我諗都係用硬毛刷刷得幾多得幾多

唔好用酒精抹皮,因為酒精融解脂肪,又會揮發水份,總之就會搞到d皮好dry

我自己就會先用硬毛刷刷走鞋皮同線位d沙石灰塵,之後抹一抹清水,有錢既可以買支好似洗潔精既清潔液,不過都係果句,溶油既野少用,之後等佢乾左就上milk oil,我自己會擺佢一晚再最後用個軟毛刷刷返均勻同刷走多餘既油

其實多d著出街俾對鞋曬下紫外光就最好既,但真係唔得既我自己會趁上左油之後趁好天放係窗邊曬幾個鐘,so far對red wing著左最耐,8875,around12年,住將軍澳,無開抽濕機冷氣機既習慣,都未試過發霉
入左件軍綠,d料幾舒服又唔貴
想搵多件灰,豬仔有件好靚,不過好貴(未vip 9舊幾)
收到,我諗我都係攞比人保養下,我已經係擺鞋架都照霉
豬仔太貴了 900蚊隻tee 我會買orgueil
大手入貨

我嚟對著左有廿年,換過兩次底, 仲服役中。

其實皮鞋要多著先㯲著
yes,又可以俾佢通下風,殺下菌,有少少腳既水氣滋潤下最好,放係度唔著耐左唔理會乾會裂會發霉
成個夏天計唔係好多姐
唔多呀, 今年係我咁大個仔第一個可以著tee 返工嘅summer ... 勁開心

加埋兩件trophy, 係日本又買左少少,上年嘅仲好地地,加加埋埋廿件都有,夠過夏
今日本來搵夏威夷恤,點知入咗件藍染tee
請問蛋爺係邊間舖頭做?
邊件?
個名
係咩底都可以resole? 咁收費又大約咩價?

我真係第一次聽有人專登去日本整鞋。 lm 學野
我上一對寄去的,今次去開,咪拜會下老闆囉。
老闆有做鞋㗎,過去訂對鞋都得㗎
咩入場費先,離曬地唔係我玩嘅就算鬼數啦
直身布tote有冇推介?
講漏左想單肩孭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞