啲女着撚晒sports bra 拜山係咩心態

114 回覆
26 Like 571 Dislike
好多人求樓主老母
連登有愛
做乜膠...
關你條臭鳩港男撚事咩 又唔撚係拜你
搏屌
第一張圖 左一 yoyo
肚都大埋就黎生得啦
你肉騰騰就唔好啦,免得被環保撚話你污染環境
懷念爺爺
J
人地著咩衫關你撚事
琴晚睇 Puinam 都幾正
樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係連登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
啲人出POST唔貼相係咩心態
行山同拜山都唔撚識分
邊個負評
好多女都係咁
著到好撚淫
同求
最後ig
行山唔著Sport bra唔通係屋企扑野果陣先著?
樓主老母喺個墳入面衫都冇件啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞