美股認真討論區 LXXXI

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問ib 想睇到美期,美股,美債同新加坡reits應該買咩data
想問ib 想睇到美期,美股,美債同新加坡reits應該買咩data

要拆開買,不過可以唔駛錢上網睇就唔駛俾錢
請問一下
有咩app可以睇到美股期權嘅bid ask?

一通威力加強板

準備
BREAKING: US economy added 196K jobs in March vs. expected +175K. https://t.co/PikDJXJm65
有冇人知其實個D pre market trade同After hours trade係點黎?
邊d人可以係個d時間做買賣?
又beat,真係痴9線

準備

有冇人知其實個D pre market trade同After hours trade係點黎?

所有人都得,落盤前要tick走埋regular trade hour
BREAKING: US economy added 196K jobs in March vs. expected +175K. https://t.co/PikDJXJm65

beat好多

所有人都得,落盤前要tick走埋regular trade hour

咁其實呢D時間買賣同Regular hour有咩分別?
點解特登界開呢D時段?

好快破頂

beat好多

sing

點解特登界開呢D時段?

Bid ask 大d
美股新手一問
NFP 高過預期 + 失業率等於預期 即係代表咩?
股市會升?

點解特登界開呢D時段?

Bid ask 大d

打去問左原來唔係間間有得呢個選項
想問係用咩平台trade?
每個transaction收幾多charge
MORE on the March jobs report:
⬆️ 196,000 jobs added
↔️ Jobless rate held at 3.8%
⬆️ Average hourly earnings 3.2% (But below estimated 3.4%)
↔️ U-6 (underemployment rate) held at 7.3%
⬆️ Revisions for January & February added 14,000 jobs

Read more here: https://t.co/YerJ7AqBjM
美股新手一問
NFP 高過預期 + 失業率等於預期 即係代表咩?
股市會升?

無乜代表性

睇大戶點玩
sing sing sing sing sing

點解特登界開呢D時段?

Bid ask 大d

同埋volume 少好多, 好難fully fill 你個order
又跌
又跌

成班傻仔j左咁耐
Tsla 2股 266 都唔比我
2股姐

好快破頂

有貨

太小

訂晒啦
有殺錯冇放過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞