美股認真討論區 LXXXI

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Master入咗即跌
我有冇咁燈

算唔算係高位整固?

有買貴冇買錯

冇原因咁跌仲要2%,
唔講仲以為尋日爆升回套

有啲過份
留意佢咁耐,最後的起心肝買就咁樣插法
我有冇咁燈,買邊隻死邊咁
美股新手 應該邊度去搵書睇

書店

圖書館唔洗錢
BA 今日升完喇卦

一上270就彈番轉頭,今日企穩番270 算係咁
美股新手 應該邊度去搵書睇

隔離post
Aurora cannabis 想發行新股

係咪可樂之前買個間
之前send過message同TD講份1042S表有錯,收到TD回覆話會更新份表,服務真好
之前send過message同TD講份1042S表有錯,收到TD回覆話會更新份表,服務真好

其實股息係咪冇得退
我一直怕煩冇理
收息野自動退幾多就幾多
盡量唔買要交稅嘅食息產品

其實股息係咪冇得退
我一直怕煩冇理
收息野自動退幾多就幾多

http://ribtw.blogspot.com/2013/03/blog-post_22.html
你可以睇呢個網站,你想問嘅嘢都有答案

其實股息係咪冇得退
我一直怕煩冇理
收息野自動退幾多就幾多

失巴你係喺IB買?
Aurora cannabis 想發行新股

大麻股而家買唔買得過?
睇埋今晚非農,我諗我哋連登仔們要議吓駛唔駛發警告

全版TSLA加琴晚領先股票大幅回吐,仲有冇咩特別現象大家觀察到?

暫時未判斷到係版塊輪換,定係調整嘅先兆

全版TSLA加琴晚領先股票大幅回吐,仲有冇咩特別現象大家觀察到?

公用股下跌
暫時安全既
今晚非龍無論點都係升

公用股下跌
暫時安全既
今晚非龍無論點都係升

VXXB同日元繼續向下插,悶戰上落格局

公用股下跌
暫時安全既
今晚非龍無論點都係升

VXXB同日元繼續向下插,悶戰上落格局

Short put
之前KO SP
好好食

根據定義,依家係黃色警告訊號,表示廣泛出現新手留言,或者預料會湧現新手,股民要留意市場趨勢轉變

其實股息係咪冇得退
我一直怕煩冇理
收息野自動退幾多就幾多

失巴你係喺IB買?

根據定義,依家係黃色警告訊號,表示廣泛出現新手留言,或者預料會湧現新手,股民要留意市場趨勢轉變

就來有人教炒股
連登股神出现係大審判日

無事~我都未買貨(正股)
其實股息係咪冇得退
我一直怕煩冇理
收息野自動退幾多就幾多

失巴你係喺IB買?

失巴你係喺IB買?

我望個下rib blog 教人nec 退稅
咁我今年第一次申請,咁係咪要填1040nr
申請itin w7 form
同埋1042s
仲有無咩文件要填

同埋1042s
仲有無咩文件要填

你準備咗申請ITIN時用到嘅證明文件未?

同埋1042s
仲有無咩文件要填

你準備咗申請ITIN時用到嘅證明文件未?

我見到佢有兩種方法,一種去美國領事館排期証明
一係直接寄passport
我應該係直接寄passport
請問一下
有咩app可以睇到美股期權嘅bid ask?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞