Billie Eilish “When We All Fall Asleep, Where Do We Go”

358 回覆
144 Like 4 Dislike
傻撚左 點解一定係00後
好似冇 自己買左itunes 我都想買埋隻cd
日本版抵唔抵買
日本版多咗lovely, bitches broken hearts同幾首remix
我買嗰陣好似畏咗百五,雖然對比其他碟算貴,但係佢剩係出限定日本版,所以我認為算係抵咗

Btw佢個cover仲可以摺到咁
Ching 去開邊到買
唔係扮啦
只係想表達30歳聽16歳
覺得歌詞內容入唔到啫
但明如果係青春期嘅人點解會鍾意佢

佢音樂感強 娛樂性高係事實
之前去開信和
但呢隻喺大有執到
咁佢本身都係00後
自然比較多年輕人有共鳴
以idontwannabeyouanymore為例
好多年輕人喺青春期時都好自卑
揾唔到真正嘅自我
所以呢首歌表達咗好多年輕人嘅心聲
Exactly

聽過幾首
呢首應該最好聽

巴打鍾意邊幾首
我最鍾意都係idontwannabeyouanymore
其餘有wish you were gay, hostage, xanny, you should see me in a crown同bury a friend

其實佢啲歌次都好正
好似when the party’s over裏面嘅”Tore my shirt to stop you bleeding but nothing ever stops you leaving”
每次聽到好心酸
留名 xanny 每次聽去都好震撼
Xanny啲bass超正
個bridge每次都聽到毛管戙
呢首真係冇得頂
https://youtu.be/To35P3jXZJk
I love you (full live performance in Auckland)
終於收到啲嘢啦
https://youtu.be/ej_lp0ZwckY
Billie got surprised in New Zealand
🍇🍇
未成年都上到coachella
佢唔係本身有個手機直倒蜘蛛版喺YouTube咩?
係呀
但係呢個係另一個版本嘅mv
其實之前呢個mv只係獨家畀apple music嘅用家睇
只不過佢依家upload埋上youtube
呢排佢好紅
好鐘意my strange addiction
有冇人有睇the office
唔知點解佢擺the scarn個幕入去咁撚夾
No billy I haven’t done that dance since my wife die
佢真係好鍾意the office
之前佢仲會喺concert嘅尾聲播the office theme song

熱愛音樂嘅大家 請唔好放棄香港

撤回修訂《引渡條例》遊行

日期:2019年4月28日 (星期日)
時間:下午3:00集合,4:00起步
集合地點:銅鑼灣東角道

一定要阻止立法
否則香港直送中國受審
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞