接受睇AV!泳兒讚明日花綺羅樣靚身材正

23 回覆
15 Like 3 Dislike

歌手泳兒到電台宣傳新歌《明日花》,新歌令人聯想起日本AV女優明日花綺羅,她笑言收到歌詞後,男同事都睇到眼凸凸。泳兒之後特地上網搵資料,大讚明日花綺羅樣靚身材正,又指不覺得睇AV是不見得光的事,並笑言可以增加知識。

問到男友聽到歌名時有咩反應?她笑言:「佢扮唔知,不過有啲男性朋友讚好聽,話以後可以光明正大同人講鍾意『明日花』。」她謂新歌錄了一年,笑言歌名應該叫《明年花》:「其實上年錄好咗,但因為有啲project搞到延遲咗,依家出都啱,因為今年我個project有新idea,啲歌會以花為主題。」

另外,她透露新歌講述一些虛無縹緲的事:「有時啲嘢永遠得唔到係最好,同埋講後悔冇做過嘅嘢。」問她後悔甚麼事?她笑言:「後悔冇學跳舞,如果唔係,依家可以做跳唱歌手,惟有依家將勤補拙。今次首歌嘅MV有跳現代舞,其實我鍾意跳舞,但唔識得表達,細個唔敢同屋企人講,只可以趁媽咪瞓晏覺時,匿喺房偷偷跳舞,但依家就會敢表達想做嘅嘢。」
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190326/bkn-20190326173553208-0326_00862_001.html
越來越似男人
靚?好膠喎
張圖 明日花處刑?
張達明
泳兒AV流出
想問依家既明日花係version幾?
泳兒做乜影到咁殘
屌 真係打到眼花 以為你問明日花唔拍片既話幾大
計唔計埋外傳同平行世界?
明日花咁噁心都話樣靚身材正
唔通話膠樣假波嗌救命咩
達明講嘢,架妹邊知
不過咁多年明日花啲叫床聲都係咁假
明日花 昨日已開
都唔係假咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞