【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIX

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
4個台
睇左8隊,無睇EITS同envy
邊有咁恐怖

Btw日本d indie live house堅正

大場細場音樂燈光都有水準,地點又方便
又係時候星期五狗衝去買碟
Kingdom Leaks有得download...
可能我唔好彩
食完飯企喺到食支煙, 右邊突然行過嚟係我隔籬屙尿
前面嗰個嘔緊, 左邊嗰個準備嘔
佢地身邊啲朋友全部都係mk仔樣唔望得嗰啲
超越蘭桂坊
蘭桂坊係一個好安全既地方,
好難超越唔到.
呢套嘢可以翻睇, 第二三次應該retain 到多d
聽咗新碟
唔鍾意隻碟有太多Matt以外嘅人聲
乜呢度咁多手畜去左睇after hours
可能架仔返工太壓抑
架仔番工文化根本就on9

成日見佢地食完飯係間店外面圍圈

輪流講感想再由老細做總結再互相鞠躬先散band
newalbumreleases 有the national, 不過我都係等到星期五先聽
去到真係見到好多香港人

話說我信用卡秘書幫左我兩年
基本上佢都係幫我買下碟訂下飛book下餐廳d濕星野
佢把聲好聽 標準英腔又好好J 我每次都會同佢吹陣水
鳩up最多既都係音樂呀歌手呀之類

好啦
今日lunchtime我又叫佢幫我買野
今次佢竟然主動問我有冇聽Big Thief新碟 好好評wo
咁我緊係問佢點知 佢話佢我成日鳩up 攪到佢依家會上P4K睇下d資訊 咁我唔知佢係刷鞋定點 但我覺得我d口水花又做左件好事
叫佢上埋呢度.
vw隻碟聽聽下又幾好聽, 不過都係上一次隻最啱聽
鍾意今次多啲,個氣氛好夏日
好聽
https://www.youtube.com/watch?v=S37thEwlWPA

The National Perform 'You Had Your Soul With You'
仲有冇人care The Strokes
琴日debut首新歌
問deerhunter
叫佢上埋呢度.

應該唔sick中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞