【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIX

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
auntie又點睇秋官?
你同佢講阿蛆同家英哥係模範
係,食下花生幾開心

今日有同事話:佢道唔道歉我哋都係食花生嘅啫
我話,我哋食花生啫,好多人當佢哋親生仔咁架
有fd 無知到喺個group度真心問:
1. 佢地去鯉魚門可以做乜
2. 乜蘋果多subscriber會賺多d錢嘅咩

大佬啊你生咗兩件點解仲可以咁冇common sense
喺歐美性侵要開記招, 道歉, 停工.
出軌呢啲嘢, wfc?
喺香港出軌要開記招, 道歉, 停工.
性侵嗰啲仍然喺度大搖大擺做大佬.
[url]像那些, 清新雨後陽光
[/url]
我聽許志安嘅時候佢已經唱緊nice dreams, bittersweet symphony
佢就真係想二人含一碌鳩
Creation Records biopic coming from ‘Trainspotting’ team
http://www.brooklynvegan.com/creation-records-biopic-coming-from-trainspotting-team/
乜原來你有鍾意cure成咁。
以前啲同學仔聽老鼠安嘅時候 我已經迷佢哋
絲打識波
mono 又黎 5月afterhours 有boris 啊 !!!
Tokyo Flashback: An essential guide to Japanese label PSF Records
https://thevinylfactory.com/features/essential-guide-psf-records/
三個禮拜傷風兩次
噚晚瞓覺發夢睇national, berninger唱唱吓同我selfie

過兩日睇
本身mono china tour 無順便落埋香港真係有d 驚訝
同樣地電腦大爆炸又係隔離tour 但唔黎香港
最近重有Carl Barat同Diiv係隔離.
雖然唔會睇.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞