Router路由器 集中討論區(12)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

我屋企ac86u夠用了
其實都幾急用
連到啊,依家用緊pccw 跟plan隻huawei pxxxx router
一係比多$100 上ea6350v3/ac58u, 一係就最平ac53$400
用緊ac66u初版, 想接收好d, 值唔值換86u?
三部ea6350最好ram有256mb
終於畫左個用orbi rbk 23 floor plan出來
咁應該rbk40無問題(我估)
又畫得幾好喎
自從連登整左個快速search之後,好驚比人起底
行貨同水貨有得比?
煙條chip 不了
巴打部86u 係牙石邊間代理?我見3c 都起碼賣千2中,珍寶平咁多
幾靚仔啵
廢時比人起底
Jed
如果想快d同穩d係咪用AC68u好d?
其實用普通ROUTER加4G手指會唔會好D?
新手完全唔識 我google完好多人都係介紹用4g router
用普通router加4g手指會更好?
巴打覺得ea6350v3/ac58u邊隻好d我屋企畀得500我,我會貼多100
唔急既咪慢慢儲
其實都幾急用
一係比多$100 上ea6350v3/ac58u, 一係就最平ac53$400
三部ea6350最好ram有256mb

我上面答咗你 ea6350多ram啲 應該好少少
Epc都話ok
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=12&tid=2451416&page=1
不過我用開牙石唔熟linksys
第一 普通router 唔係隻隻support 4G 手指
第二 4G 手指近乎絕種 買少見少
第三 4G 手指最快行cat4 150Mbps, 4G-AC53u 同 4G-AC68u 行cat6 300Mbps 所以4G router 係會快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞