憎強國,但又搵大陸妹?

188 回覆
377 Like 29 Dislike
成班仲停留緊大陸女人落黎呃張身份証呃下公屋既思維

得閒返下上去睇下後生班大陸妹先啦 成班有錢過你地

要樣有樣 要身材有身材 最緊要唔似你班港女咁撚串

利申:溝緊大陸妹
真係寧願單身唔結婚都唔要大陸妹
可能細細個而經見得多大陸妹硬係有種柒味
你要明白
唔係所有人都咁撚堅強可以擋得住誘惑
你要個人生輸家揀守護香港定白滑長腿大波嗲淫大陸妹 你話會點揀

Btw 呢啲仆街仔真係冇得救
停留緊?日日都仲有新聞出
見到多數都係已經3-4張幾野落黎呃

後生真係少見啦 講緊90後
有女埋身就唔可以話港女吊高黎賣

同埋你講黎講去都係你身邊,你身邊幾百萬香港人?
如果係女多男少既香港你都溝唔到正常女
竟然覺得係男多女少既大陸會溝到高質女

以為仲係幾十年前咩

農村大媽有你份
有冇絲會搵大陸男做男朋友?
唔鍾意香港政府,但又搵香港人?
怒屌
因為大波妹無分國籍
其實大陸妹係要有返小小錢果班先係正常樣同身材 但呢班女會睇得上你?
其它窮既 生活環境唔好既 多數皮膚又係又黃又粗 個樣有陣鄉下泥味 呢類人佔左90%
同埋雞蟲
拍下拖搞野都可以,結婚不了
係呀,得一條友養家真係會好辛苦

但係依家有咩家庭係得一個人返工㗎?你可以唔洗養家㗎。邊個話係男人就一定要養家?男人可以留係屋企睇住個仔做家務㗎。咁你做唔做家庭主夫呀?

你唔好同我講因為你搵得多過你老婆,所以係要你養家。連登仔話香港女尊男卑,咁女人一定係尊貴過男人,搵錢都搵得多啲喇 唔係咩
哦,港男揀外國人就冇問題。港女揀外國人就一定係easy Asian
要好好懲罰佢地
邊個話統計一定係真?
物以類聚,低質港男去邊都只會搵到低質配偶,自視過高嘅低質港女起碼情願單身一世,點都好過低質港男點都要繁殖
之前見過有條毒撚
食M記全日早餐
手機用支那寶
然後上連登
Canada ahhh
咁你又做香港居民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞