居屋2018 (9)

924 回覆
2 Like 1 Dislike
請各位俾多意見,拜托拜托
其實個單位係咪你住

講到1999噉
老豆話要我自立喎
住市區咪煩
請各位俾多意見,拜托拜托
其實個單位係咪你住

講到1999噉
老豆話要我自立喎

日日係屋打飛機係自立嘅
而家每日咁少成交?
噉你住就梗係要大啦
買咁細返嚟真係把撚
到時後悔死你
想加多件家私都冇位
個人支票比錢用屋企人戶口可以?
收到錢就得㗎啦 話知你搵路人開
WM6xx 仲未收到信
心情好忐忑
有無人知裕泰邊座咩單位係見到山墳?
要買就要做下功課
睇揀樓數字都知, b座望墳
有無人知裕泰邊座咩單位係見到山墳?

c座
咁我揀裕泰, 有近300呎, 東涌未去到超唔方便的地步, 行去東涌站都係15分鐘, 第時東涌西站起好, 你行去西站先5分鐘, 方便好多, 300呎第時結婚加個bb 都仲住得下, 長沙灣麗翠苑得184呎, 一個人都嫌細, 交通方便都冇用, 住落都辛苦
有冇手足知居屋養唔養得狗?
冇事了
17. No animal, etc.
(a) No dogs may be brought or kept upon any part of the Estate.
(b) Subject to sub-clause (a) of this Clause 17, no animal, bird or livestock of any description may
be brought or kept upon any part of the Estate without the prior written consent of the
Manager.
其實個單位係咪你住

講到1999噉
老豆話要我自立喎
咁我揀裕泰, 有近300呎, 東涌未去到超唔方便的地步, 行去東涌站都係15分鐘, 第時東涌西站起好, 你行去西站先5分鐘, 方便好多, 300呎第時結婚加個bb 都仲住得下, 長沙灣麗翠苑得184呎, 一個人都嫌細, 交通方便都冇用, 住落都辛苦

西站遠過東涌站, 仲要未開始起
唔係得A同B座咩
但個西站近你個居屋嘛

早幾版先有個巴打留言話後悔買左景泰苑既細單位, 話太細
冇嘈到人冇人投訴應該冇問題
有冇可能之後業主立案法團成立之後
比養,但唔好騷擾到人就得
好似要改契喎
其實冇人投訴應該都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞