居屋2018 (9)

924 回覆
2 Like 1 Dislike
繼續
居屋2018 (8)
https://lih.kg/1046165
LM
黎緊揀樓巴絲good luck
睇返張印花稅參考
買入價1.2x
啱啱好唔過4百萬
仲有咩簡依加?
Lm
大概1.23
請問補了傭員入息證明書, 結婚證書同身份證副本之後, 因為是交給正門接待員, 之後會不會找我確認?
等待好漫長
yes, 等消息,主任有懷疑,有 update, 想要多 d 料或者唔想 dq 你住想幫你,就會 call 申請者
長沙2房,啟徳一房同全部東涌
選樓,除咗住址證明,本票支票,仲有咩文件要準備?
身份證
請問補了傭員入息證明書, 結婚證書同身份證副本之後, 因為是交給正門接待員, 之後會不會找我確認?

yes, 等消息,主任有懷疑,有 update, 想要多 d 料或者唔想 dq 你住想幫你,就會 call 申請者

thx, 因為擔心接待員漏左我
裕泰苑開放式有露台定無露台好?
我諗佢唔會有電話話收到你文件 (咁短時間處理咁多申請,逐個打電話咩,我亦無收到電話 acknowledgement) ,dq case 唔知。就算入閘我都無收電話通知,只係等收信同不斷打 27128000。之前試過有電話,只係主任想問清楚而唔想 dq 我住。而唔同主任可能有唔同處事風格,平常心啦巴打
想問下巴打們點睇凱樂苑A1,A2單位?

好似全日不見陽光咁

thx, 因為擔心接待員漏左我
我諗佢唔會有電話話收到你文件 (咁短時間處理咁多申請,逐個打電話咩,我亦無收到電話 acknowledgement) ,dq case 唔知。就算入閘我都無收電話通知,只係等收信同不斷打 27128000。之前試過有電話,只係主任想問清楚而唔想 dq 我住。而唔同主任可能有唔同處事風格,平常心啦巴打

好的, 謝謝
打1823可以問個application still valid or not
A12345都係成個屋苑方向最差
A5 應該都有陽光入到屋
E座有5部LIFT,請問係點分法?

1-20樓3部
21-40樓2部?
售樓書有寫
A3>A4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞