Sony打手話A6400屌打EOS RP

79 回覆
14 Like 22 Dislike
同場加映, $4000銀既M50 kit直出JPG, 100%放大都無油畫

推推sharpness仲可以用
都仲未開個RAW檔
咁至少A7系列成像正常好多
我懷疑Sony APSC機係用smartphone 科技...(好多smartphone又的確係用Sony sensor)
又多個咖哩
又多個打手,sony 俾你地人工幾多呀
大佬,全部都係facts
我都真係諗住而家d相機咁先進,應該唔會差好遠
點知一睇嚇親
你自己開原相睇exif, 我呃你有獎咩?
買canon eos-rp 前請睇左條片先。
https://youtu.be/ZUK8652bBno
time: 08:30
影相買RP, 拍片買A6400
呢個post想講既係RP影相絕對係靚過A6400

有咁難明咩?
奸狼俾咗幾多狗糧你呀?奸狼犬
你隻終極顛狗,華撚都叫出下相又出教學,你?永遠只得抽水鳩吠,垃圾不如

又做乜改名呀?心虛生滋狗,成撚日改名,柒撚咗驚人認得出呀?手機取代相機,m43統治風景界都講得出嘅含柒食屎狗
的確你除左抽水無野識,敢出相俾人屌未?
做乜唔答點解成日改名呀?
你條食屎狗除咗改名出膠post仲識得乜撚嘢呀?你咪又係一張都冇出過
唔洗理佢啦 試過同佢理性討論 但佢都係繼續捉住啲spec講 慳翻啖氣啦
重點係凈係識抽水 只要係對Canon有利既comment 就會盲踩
正撚一顛狗,我出咁多理性討論post 佢識參與搭咀? 抽水就出現喇正傻閪
小心佢又屌你sony 狗
我未出過
你既所謂理假中立就收皮啦
你咪又係奸狼犬一件,你啲同類抽罪大鏡貴,同唔輕得多,我舉返實例就話我公贏字你輸,你啲同類抽水又話睇唔到又話冇,一出證據實例你就柒咗深潛
係既 Sony No.1 制霸無反 全面性能最強
笑死人 你舉例又少過我 得果3支 我舉晒大小三元再多2支鏡 你死都拗翻生 點都唔洗輸 同你討論 晒9氣 舉完例=奸狼犬 人身攻擊 笑死人咩 咁既水平 邊夠你玩呀
理性?收皮啦你
[url]m43將會一統影風景相機市場
https://lih.kg/897280
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
仲有呀
[url]無可否認,相機就快俾電話收皮
https://lih.kg/966481
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
Sony No.1 Oversampling Dynamic Range

IBIS 日日對住黎J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞