被海鷗從手上搶走薯片 英躁男擲牠向牆判罰$7000

221 回覆
882 Like 24 Dislike
好想拎把生果刀出黎
強國
笑到停唔到
咁既情況撚有時間心情諗佢受唔受保護
應嘗試與海鷗一同參與座談會和工作坊
大愛撚都係麻撚煩俾海鷗偷野應該笑笑口由鳩佢
利申果個係女朋友
踢佢,罰7000
人道毀滅,攞佢命,免費
好明顯自衛啦 香港3揪1都冇事 佢點都係隻揪姐
之前俾隻海鷗偷左我條腸 上面有mustard 佢即刻嘔返出黎 仲要企係我前面鴉鴉鴉咁屌我
有次喺澳洲嘅海邊餐廳食嘢,有個亞洲女仔同個fd叫晒嘢食擺晒喺枱面,佢個fd行開咗,唔知個女仔係傻定真係唔知啲海鷗咁惡,佢拎起條薯條餵其中一隻,唔夠一秒就有廿幾隻海鷗即刻飛上佢張枱搶嘢食,個女仔淨係識坐喺度尖叫 仲引咗幾隻想去我張枱度搶,即刻起身趕晒班仆街走。

呢啲雀仲仆街過烏鴉老鼠,一有機會就好似成班古惑仔咁圍你,掟死佢係過份咗,但千祈唔好諗住善待佢哋、一粒麵包碎都唔應該益佢哋。
喺Sydney喺海邊啲餐廳見到有海鷗直頭搶人枱面碟意粉食 嚇到嗰個女人係咁嗌
都拆左一段時間了
自衛行為理應可以凌駕「受保護種類」
你呢d無見識既死廢柴又係腦裝屎
英國呢d西方左膠國不嬲法律都係咁嫁啦
有無人告鳩你呢d睇彩數嫁咋
悉尼d海鷗都俾人兜腳踢嫁啦
與其搵個鍵盤執字粒不如去感受下啦
廢柴
個陣去Brighton旅行
好撚多海鷗 好撚恐怖
海鷗真係好撚賤格,以前係外國讀書邊行邊食冬甩,隻海鷗趁我食到一半成隻飛落黎擔走左
見過個鬼佬食緊雪糕,啲海鷗又同個鬼佬爭食,爭到杯雪糕跌埋黎地
仲要同圍柯屎勁撚核突,同香港啲班鳩一樣係賤種黎
話班鳩得意個啲都唔知係咪香港人黎,香港周街都係班鳩搞到成地雀屎,有時番工仲見到啲班鳩俾車輾爆,極唔衛生真係多得班餵雀撚唔少
真係想知道果班人覺得邊忽得意
英蝗
小朋友都識玩
你班大人反省下啦
應該引入中國蝗蟲解決海鷗呢個物種問題
放瀉藥
這海鷗好像有點中暑了
薯片?薯條呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞