[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike
屌 影衰晒
正評,希望多啲人模仿,紅返去日本就最好
好肉酸丫
真係痴撚線 d 行為同d 蝗無分別
仲要覺得好威咁貼ig
正臭西
你地都幾留意啲無謂人
港女衝出國際 鼓掌
呢條友根本仲厚面皮過火雞姐 一日教壞細路 教人食餅減肥 on99
老實講,香港人個名係日本係同大陸一樣架昨依家

我真心次次去之前都重溫定有咩日本基本禮儀 希望去到唔會影響到人 就係唔想香港人個名再臭落去
呢條友根本仲厚面皮過火雞姐 一日教壞細路 教人食餅減肥 on99

仲以為佢賣假con 已經收左皮
估唔到而家變本加厲賣埋呢d

佢賣到發左達啦
好撚樣衰
佢幾時收皮
幾錢一Q
好想狠狠地教訓呢D MK妹
英文廢無教養都唔重要,點解可以咁撚柒樣衰仆街catgirl仲順眼過佢
過得先影就唔夠特別
自己瘦撚到咁核突仲賣埋啲濕鳩餅想人同佢一齊癲?
淨係睇過佢同bob叔拍個條片
食野jap jap聲
就已經知佢衰撚過catgirl
佢會話個個位係安全島唔會阻到人同車好安全嫁再鬧返你班人轉頭
用100度嘅水洗con
佢英文都唔識多隻,仲話傾生意
之前有人post過佢扮明嗰條片,睇到好尷尬

Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

嗰句明咪得 笑左

我真心次次去之前都重溫定有咩日本基本禮儀 希望去到唔會影響到人 就係唔想香港人個名再臭落去

算撚數啦、 香港人依家一個月耐唔耐就一單柒野 上晒日本電視台咁,我真係試過同日本人講我係香港人 對方不知覺成塊面西左 同中國人係睇齊咁制

痴線西計過佢每月賣餅應該賺成三,四十萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞