[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

549 回覆
2522 Like 71 Dislike
終於有追擊
其實佢之前去英國同外國人傾生意,究竟yaki姐聽唔聽得明

佢英文都唔識多隻,仲話傾生意
之前有人post過佢扮明嗰條片,睇到好尷尬

我睇過條片,一直扮明7到

有冇link,好想睇
佢英文都唔識多隻,仲話傾生意
之前有人post過佢扮明嗰條片,睇到好尷尬

Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

Into 下佢講咩先
樣衰到
仲有佢之前去摩洛哥著好少布比人摸都話唔覺得自己比人性騷擾
yaki wong係100%唔會收皮
靠減肥餅賺到fatfat
由賣減肥餅開始至而家一年都無
去左四至五個旅行
又四五個名牌袋
我係佢就唔會選擇收皮
買佢d野個班人 同佢一樣
無乜批判性思考

一個亂咁番大陸打針
又教人100度滾水浸con
咁無常識既人
我就唔會買佢d野啦
yaki wong係100%唔會收皮
靠減肥餅賺到fatfat
由賣減肥餅開始至而家一年都無
去左四至五個旅行
又四五個名牌袋
我係佢就唔會選擇收皮
買佢d野個班人 同佢一樣
無乜批判性思考

一個亂咁番大陸打針
又教人100度滾水浸con
咁無常識既人
我就唔會買佢d野啦

吸食毒品嘅人思想係差啲啦
又係哩條on9 俾佢呃嘅𡃁妹都老啦 點解仲會有人俾佢呃
影撚衰晒 快啲收皮啦老泥mk妹
哇屌 咩撚野行為黎
肉酸到
教壞晒啲MK妹妹仔觀眾
有無人一齊幫手SEND去日本領事館???

有晒証據佢死硬, 以後唔洗再入境

紅燈都影on撚9 冇腦都有個普呀 仲放上網比人睇自己幾on9
邊個黎?
最令人睇唔過眼既youtubr/kol一定係佢,佢完全冇令人欣賞既地方,又冇學識又冇教養又冇品德,以前就賣假con,依家就賣減肥餅。
去摩洛哥旅行又露胸露腰 話就話點著係你自由,都要尊重人地文化同保護自己。成日話讀書唔一定有用,可憐既係佢好多follower都係妹妹仔,聽佢講就死。(讀書唔一定有用,但冇努力過就一定死囉)
最好笑係佢話氣質同內涵係浸出嚟,我諗佢到浸死嗰刻都唔會有
利申 佢中段好似有從良過又變得冇咁懶散,我對佢改觀左,以為佢真係變好。點知。。

佢好似係無胸 睇佢啲泳衣照都幾慘下 得個瘦字個屎忽又係去美容院靠機整 波連少少罅又無
Yaki 之前有睇佢啲片
有一排從良架喎
咁嘔心改名做Yucky 就fit哂喇
推到HK01 出post 宣傳Yaki為港爭光

要點做

要點做?
有人翻譯日文template,應該好多人會幫手

要點做?

條mk妹成日串串貢 邊個酸你未讀完中二就輟學 邊個酸你爛下巴?明明爛下巴係事實 一有人提起就起槓
你唔讀書揾到錢係叻 但你埋沒良心咁賺人錢小心有報應叫人用100度滾水淥con

要點做?

Btw點先可以令呢啲人收皮,仲有屎萊姆呢啲所謂kol嚴重荼毒班小學雞
好想知佢啲mk fd點解好似個個都唔使做
好想知佢啲mk fd點解好似個個都唔使做

齊齊做雞 做YouTuber/ig女神都係為左搵客姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞