[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2558 Like 72 Dislike
推到yaki姐仆街
邊撚個黎
點解有人改自己個名做Yucky
其實佢之前去英國同外國人傾生意,究竟yaki姐聽唔聽得明
推到yaki姐仆街

好難搞 除非佢再做多D仆街柒野
WHO?
最令人睇唔過眼既youtubr/kol一定係佢,佢完全冇令人欣賞既地方,又冇學識又冇教養又冇品德,以前就賣假con,依家就賣減肥餅。
去摩洛哥旅行又露胸露腰 話就話點著係你自由,都要尊重人地文化同保護自己。成日話讀書唔一定有用,可憐既係佢好多follower都係妹妹仔,聽佢講就死。(讀書唔一定有用,但冇努力過就一定死囉)
最好笑係佢話氣質同內涵係浸出嚟,我諗佢到浸死嗰刻都唔會有
利申 佢中段好似有從良過又變得冇咁懶散,我對佢改觀左,以為佢真係變好。點知。。
推到yaki姐仆街

佢係我認知 最多柒野KOL
淨係google都一大堆

佢英文都唔識多隻,仲話傾生意
之前有人post過佢扮明嗰條片,睇到好尷尬

我睇過條片,一直扮明7到
我覺得佢最撚顛係佢會mon撚住痴線西個post/連登
然後又話唔介意人地講咩 但又係咁還擊返連登講佢既野
佢咪又係靠佢d fd先做到生意 佢鬼識同人傾生意 最多咪用佢youtube爸個名黎呃妹妹仔錢
推到yaki姐仆街

佢係我認知 最多柒野KOL
淨係google都一大堆

仲有好fans支持佢 買佢D減肥餅

Me doesn’t know English tooooooo
呢張相都睇到我好尷尬 唔知條友有無笑yaki姐英文字都唔識多個就越洋傾生意

Btw佢之前同咩雞wing行山拍片 攞啲野食去喂牛同馬嬲 就知佢真係好撚無腦 無改過
Maybeline搵個咁嘅人賣廣告點搞

Dllm唔撚同左個樣既
Yaki Wong你諗住幾時收皮呀?

Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

隔離post搬番過黎

勁撚幼稚
幾時收皮
又係呢條教妹妹仔唔讀書嘅mk
之前喺痴線西狙擊佢 自己讀唔成書就教𡃁妹唔讀書 仲成日攻擊全世界大學生 話人讀大學唔夠佢多見識
大佬呀你咪癲啦 大把人去過外國大學exchange 見識多過你 係自卑嘅人先會咁分化讀書叻/唔叻嘅人

身邊大把人都讀唔成書 但無一個會好似條mk yaki咁無恥 導中學妹妹唔讀書 又做傳銷賣減肥餅呃妹妹錢去旅行

你賺幾多錢都無用 啲mk口吻/思想/行徑一啲氣質都無
時代脫節,好多所謂明星都唔知係乜水
有無人一齊幫手SEND去日本領事館???

有晒証據佢死硬, 以後唔洗再入境
佢呢身打扮加埋行為
蝗味十足

佢本身係真係支那人嚟㗎嘛?
佢啲紋身全部都話係深圳整
勁肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞