[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike
有fd買過佢隻減肥餅
又難食又無效
又要少少咁咬 之後係咁飲水
咁緊係飲水飽
前排好密咁成日po自己食乜又食到幾肥又食宵夜
就係咁講我都食咁多都無肥都係靠隻餅
食啲普通野都po上去我又食野啦 再吹奏個餅
好造作啊

係啊屌佢賣個枝咩47skin精華根本無佢講到咁好用 又話咩用一個星期就會消哂啲新既暗瘡同埋唔會繼續生 我用撚左成個月都冇效 印又退唔到唯一既可取之處就係保濕 不過成400蚊一次得個保濕功效我就唔洗買佢個枝啦下話

咁你又唔抵幫嘅 首先唔係人講你就信
要用下個腦分析

搞清楚自己暗瘡成因先,去印其中一個方法係用果酸產品例如澳洲NeoStrata

你信個中學畢業嘅YouTuber都唔自己做research

隔離post搬番過黎

Into 下佢講咩先

唔好講啦 好想嘔

救命 佢條仔仲衰撚話過佢 講野1999 中又唔得英又唔得 又要懶係串
有fd買過佢隻減肥餅
又難食又無效
咁緊係飲水飽
好造作啊

係啊屌佢賣個枝咩47skin精華根本無佢講到咁好用 又話咩用一個星期就會消哂啲新既暗瘡同埋唔會繼續生 我用撚左成個月都冇效 印又退唔到唯一既可取之處就係保濕 不過成400蚊一次得個保濕功效我就唔洗買佢個枝啦下話

要用下個腦分析

搞清楚自己暗瘡成因先,去印其中一個方法係用果酸產品例如澳洲NeoStrata

你又知我冇做research? 我前個排皮膚無啦啦勁差 生好多瘡 試左好多產品都唔得 咪試下佢個隻精華 佢又講到有銀離子成分 加強修復咩咩咩 見佢講到咁勁咪試下 又有曬效果圖咁唔通真係佢一話好我就買咩 佢個減肥餅送俾我都唔要
屌 要死你跳樓死呀 唔好累撚到司機
屌你老母 紅燈企出去影相仲有面po上ig
真係影撚衰曬

呢個位置唔係安全島咩
真係影撚衰曬

呢個位置唔係安全島咩

右邊好大舊石壆
真係影撚衰曬

呢個位置唔係安全島咩

右邊好大舊石壆

其實你見唔見到佢企係斑馬線?

要用下個腦分析

你又知我冇做research? 我前個排皮膚無啦啦勁差 生好多瘡 試左好多產品都唔得 咪試下佢個隻精華 佢又講到有銀離子成分 加強修復咩咩咩 見佢講到咁勁咪試下 又有曬效果圖咁唔通真係佢一話好我就買咩 佢個減肥餅送俾我都唔要

有fd買過佢隻減肥餅
又難食又無效
咁緊係飲水飽
好造作啊

要用下個腦分析

唔係中學都未畢業咩?讀到中二咋嘛
yaki 姐話你知:讀唔成書真係可以好可怕
Yaki Wong事蹟

1) 賣淘寶con
2) 100度滾水洗con
3) 中二未畢業 對學業表示自己唔需要
4) 認為知識可以係經歷上浸淫出黎 多次係story講有關「唔需要讀書我都好成功」嘅言論
5) 永遠半桶水的studio
6) 話幫fans改造間房但有頭冇尾 事後話fans唔接受佢方案
7) 翻大陸打下巴針
8) 去韓國醫院整翻個下巴唔聽醫生建議死都要放假體最後變到而家咁 一有人問點解個下巴咁就會講出名言「我下巴未消腫」
9) 賣減肥餅 yaki本身就係肥得快但瘦得翻嘅人 但係就賣減肥餅話自己食餅瘦
10) 發表「去旅行好辛苦」言論 因為自己要袋幾部相機影相但係真係好辛苦呀
11) 日本馬路 紅燈都照影相

麻煩有心人再補充下
可以嘅貼埋圖做整合

絕對要
每次都只係喺連登講其實真係冇咩用

仲要佢一收到sponor即刻direct message 個d sponsor俾佢睇佢既弱智野
邊個block你ac 就姐係想同Yaki同流合污呃呃騙騙
black list埋間野
係痴線西第一頁要講埋邊間block.
唔好成日凈係係連登到講
想整到佢消失就直接用消費者角度去投訴
Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

Into 下佢講咩先

咩撚野係into下 條無腦港女英文都唔識多隻仲係到用
整容整到怪物咁款

真係好多冇腦mk妹妹仔比條整容怪洗左腦 安你老母全島咩 你紅燈影相都已經唔撚岩啦 仲要死雞撐飯蓋 5你老母咩成堆死mk無腦先會中意佢

真係好多冇腦mk妹妹仔比條整容怪洗左腦 安你老母全島咩 你紅燈影相都已經唔撚岩啦 仲要死雞撐飯蓋 5你老母咩成堆死mk無腦先會中意佢

條女有語癌?

要用下個腦分析

皮膚突然差唔係試新産品而係要去睇醫生

條女有語癌?

D mk妹講野係唔經大腦架啦 我諗佢自己都唔知自講乜撚 仲有24條友讚佢留言 成堆懵撚
依然都係覺得自己冇問題
仲要突登repost人地日本藝人個post
又想講人地都咁做點解佢唔可以
大佬雖然我唔知個artist有冇得到批准咁影
但可以肯定你冇囉
錯咗就錯都唔明點解仲要死撐
成日話自己係為咗藝術而咁做
同啲大陸人喺公物上而刻到此一遊有乜分別
只係為咗一己之欲
明明自己犯咗法都仲覺得人地係憎你先咁話你
悲劇女主角咩
你唔咁做點有位俾人入到
Post自拍又唔見人鬧你
對住個無腦mk妹真好無奈

好明顯車路都係紅燈
Ami & Aya 後面棧燈紅色既,後面線D車停哂係到。
好明顯人地都係行人路綠公仔影
死MK剩係識睇表面 重要合理化自己行為

條女有語癌?

D mk妹講野係唔經大腦架啦 我諗佢自己都唔知自講乜撚 仲有24條友讚佢留言 成堆懵撚

睇到我R頭
個24個人好勁 解讀到
要用下個腦分析

我本身係唔生暗瘡既人 前排突然一次過爆左四五粒岀黎 但係我又唔覺得要去到睇醫生嘅程度我又唔係爛面就算睇醫生佢咪又係比暗蒼膏你查
死mk 唔推唔是人

係安全島上面先叫安全
係安全島附近叫唔安全

小妹妹個腦裝咩?

我本身係唔生暗瘡既人 前排突然一次過爆左四五粒岀黎 但係我又唔覺得要去到睇醫生嘅程度我又唔係爛面就算睇醫生佢咪又係比暗蒼膏你查

絲打幾大信呢d咁既人講野 唔好咁天真啦
推,唔好俾佢停
推撚到mk妹死哂狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞