[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike
咁你又唔抵幫嘅 首先唔係人講你就信
要用下個腦分析

搞清楚自己暗瘡成因先,去印其中一個方法係用果酸產品例如澳洲NeoStrata

你信個中學畢業嘅YouTuber都唔自己做research
救命 佢條仔仲衰撚話過佢 講野1999 中又唔得英又唔得 又要懶係串
你又知我冇做research? 我前個排皮膚無啦啦勁差 生好多瘡 試左好多產品都唔得 咪試下佢個隻精華 佢又講到有銀離子成分 加強修復咩咩咩 見佢講到咁勁咪試下 又有曬效果圖咁唔通真係佢一話好我就買咩 佢個減肥餅送俾我都唔要
屌 要死你跳樓死呀 唔好累撚到司機
呢個位置唔係安全島咩
右邊好大舊石壆
其實你見唔見到佢企係斑馬線?
唔係中學都未畢業咩?讀到中二咋嘛
yaki 姐話你知:讀唔成書真係可以好可怕
仲要佢一收到sponor即刻direct message 個d sponsor俾佢睇佢既弱智野
邊個block你ac 就姐係想同Yaki同流合污呃呃騙騙
black list埋間野
係痴線西第一頁要講埋邊間block.
唔好成日凈係係連登到講
想整到佢消失就直接用消費者角度去投訴
咩撚野係into下 條無腦港女英文都唔識多隻仲係到用
整容整到怪物咁款

真係好多冇腦mk妹妹仔比條整容怪洗左腦 安你老母全島咩 你紅燈影相都已經唔撚岩啦 仲要死雞撐飯蓋 5你老母咩成堆死mk無腦先會中意佢
條女有語癌?
皮膚突然差唔係試新産品而係要去睇醫生
D mk妹講野係唔經大腦架啦 我諗佢自己都唔知自講乜撚 仲有24條友讚佢留言 成堆懵撚
好明顯車路都係紅燈
Ami & Aya 後面棧燈紅色既,後面線D車停哂係到。
好明顯人地都係行人路綠公仔影
死MK剩係識睇表面 重要合理化自己行為
睇到我R頭
個24個人好勁 解讀到
我本身係唔生暗瘡既人 前排突然一次過爆左四五粒岀黎 但係我又唔覺得要去到睇醫生嘅程度我又唔係爛面就算睇醫生佢咪又係比暗蒼膏你查
死mk 唔推唔是人
係安全島上面先叫安全
係安全島附近叫唔安全

小妹妹個腦裝咩?
絲打幾大信呢d咁既人講野 唔好咁天真啦
推,唔好俾佢停
推撚到mk妹死哂狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞