[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike

睇下啲小日本係兩邊馬路睇到呆撚晒 啲車都特登揸慢啲望佢

果陣mk味正撚到

不嬲mk 係班傻西00 後 十卜佢地 先起到朵
佢同佢之前條整容仔 柒撚到
兩個加埋唔知呃埋幾多o靚妹 金錢 肉體
佢條仔個班fd 都mk到 佢地啲野真係聽埋唔撚少 (勁撚多)
佢英文都唔識多隻,仲話傾生意
之前有人post過佢扮明嗰條片,睇到好尷尬

Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

into 下 講Enter 都無咁嬲 都從來都無聽人咁樣中英夾雜講過 人真係以群分 物以類聚
又係呢條教妹妹仔唔讀書嘅mk
之前喺痴線西狙擊佢 自己讀唔成書就教𡃁妹唔讀書 仲成日攻擊全世界大學生 話人讀大學唔夠佢多見識
大佬呀你咪癲啦 大把人去過外國大學exchange 見識多過你 係自卑嘅人先會咁分化讀書叻/唔叻嘅人

身邊大把人都讀唔成書 但無一個會好似條mk yaki咁無恥 導中學妹妹唔讀書 又做傳銷賣減肥餅呃妹妹錢去旅行

你賺幾多錢都無用 啲mk口吻/思想/行徑一啲氣質都無

真心低質 你呢個comment 精而簡
Me doesn’t know English tooooooo

隔離post搬番過黎

Into 下佢講咩先

唔好講啦 好想嘔
yaki wong係100%唔會收皮
靠減肥餅賺到fatfat
由賣減肥餅開始至而家一年都無
去左四至五個旅行
又四五個名牌袋
我係佢就唔會選擇收皮
買佢d野個班人 同佢一樣
無乜批判性思考

一個亂咁番大陸打針
又教人100度滾水浸con
咁無常識既人
我就唔會買佢d野啦

佢個fd 蘇蕊蕊 睇落差唔遠
成班 mk
最令人睇唔過眼既youtubr/kol一定係佢,佢完全冇令人欣賞既地方,又冇學識又冇教養又冇品德,以前就賣假con,依家就賣減肥餅。
去摩洛哥旅行又露胸露腰 話就話點著係你自由,都要尊重人地文化同保護自己。成日話讀書唔一定有用,可憐既係佢好多follower都係妹妹仔,聽佢講就死。(讀書唔一定有用,但冇努力過就一定死囉)
最好笑係佢話氣質同內涵係浸出嚟,我諗佢到浸死嗰刻都唔會有
利申 佢中段好似有從良過又變得冇咁懶散,我對佢改觀左,以為佢真係變好。點知。。

佢好似係無胸 睇佢啲泳衣照都幾慘下 得個瘦字個屎忽又係去美容院靠機整 波連少少罅又無

佢啲紋身 肉撚酸到 拍片上蝗蟈紋身好似好撚潮咁
其實要佢收皮都唔係無法子
就係拎佢隻餅去檢
如果學佢所講 食完會有屎㢌
當中一定有啲瀉藥成份

如果當中冇不合法嘅成份
檢出黎只係普通食材
咁就要證明佢隻餅唔值果個價錢

一定要拎啲實質證據出黎

雖然有腦都知 餅仲點可能吸油減肥
但無奈有好多女仔都懶又唔經思考
成日信一啲偏門嘢

佢本身瘦底
係佢有一排唔健康,搞壞個身體先變肥(小小)
照道理佢正常生活返就瘦到
就成日9吹塊餅有幾勁幾勁
勁你老味啦,根本唔關事佢本身體質就係易瘦
呢條友根本仲厚面皮過火雞姐 一日教壞細路 教人食餅減肥 on99

好撚恐怖個死人樣 佢條仔 咁都食得落 果然係蝗蟲仔 啲taste
[url] 同佢同一間中學 留班留左落我屆到
雖然佢中二已經無讀
但之前返學都覺得佢好撚煩
自己唔讀書就算 但成日阻住其他人
上堂郁啲就發脾氣鬧老師 有次仲試過掟凳
搞到啲堂成日因爲佢而miss左好多野 (同埋多左好多花生)
雖然我讀書都唔係勁 但想都正常聽書返學架大佬
佢eq真係低到讀唔讀書都改變唔到 咁多年都係咁

仲有發夢見到佢迫啲同學仔幫佢做功課
[/url]
[url] 同佢同一間中學 留班留左落我屆到
雖然佢中二已經無讀
但之前返學都覺得佢好撚煩
自己唔讀書就算 但成日阻住其他人
上堂郁啲就發脾氣鬧老師 有次仲試過掟凳
搞到啲堂成日因爲佢而miss左好多野 (同埋多左好多花生)
雖然我讀書都唔係勁 但想都正常聽書返學架大佬
佢eq真係低到讀唔讀書都改變唔到 咁多年都係咁

仲有發夢見到佢迫啲同學仔幫佢做功課
[/url]

㩒錯左自膠
佢成個人都好噁心
整完容都唔靚又瘦到皮包骨做啲野又冇儀態
平時啲片影自己食野 個口唔合埋食到jaja聲
聽到毛管動 仲要一路食一路講野
講野又lur埋一舊 行路姿勢都好似撩人隻抽咁
介紹product嘅形容得“勁靚囉”“勁好用”“勁好食”
唔讀書係可以有氣質有教養 不過唔撚係佢囉
條油由賣假con
又返深圳打針整容
到依加賣減肥餅都仲未收皮
教壞曬啲細路

垃圾蝗後 黎 應該都係
一路都唔明點解佢會咁多人睇
又唔靚性格又唔好 有咩值得睇
呢啲乾瘦平整容過度過期Mk忽得妹都有fans,仲會俾錢佢洗,我真係諗唔明

你啲氣質浸幾千年都應該浸得出嚟嘅

個下巴唔遮既時候咪咁囉

嘩屌 好似男人 好撚樣衰 仲要係成個呀叉咁
有冇人洗佢ig
其實要佢收皮都唔係無法子
就係拎佢隻餅去檢
如果學佢所講 食完會有屎㢌
當中一定有啲瀉藥成份

如果當中冇不合法嘅成份
檢出黎只係普通食材
咁就要證明佢隻餅唔值果個價錢

一定要拎啲實質證據出黎

雖然有腦都知 餅仲點可能吸油減肥
但無奈有好多女仔都懶又唔經思考
成日信一啲偏門嘢

佢又唔係淨係賣餅
餅真係有問題會影響到佢咩

佢主要賣肥婆餅啊

街市佬 學左上網咁 ⋯ 街邊同一條橋⋯
屎盤都有,直頭坐係馬路
屌...以前去日本 當地人問我
我都好樂意同人講我來自香港
而家真係唔敢講自己來自香港
垃圾 Yaki wong mon post呀
每個comment 都有一個負皮
依家係咪好嬲豬好激氣呢
佢真係好撚柒
垃圾 Yaki wong mon post呀
每個comment 都有一個負皮
依家係咪好嬲豬好激氣呢

次次開襯post講佢實會有個逐個負評
有fd買過佢隻減肥餅
又難食又無效
又要少少咁咬 之後係咁飲水
咁緊係飲水飽
前排好密咁成日po自己食乜又食到幾肥又食宵夜
就係咁講我都食咁多都無肥都係靠隻餅
食啲普通野都po上去我又食野啦 再吹奏個餅
好造作啊

係啊屌佢賣個枝咩47skin精華根本無佢講到咁好用 又話咩用一個星期就會消哂啲新既暗瘡同埋唔會繼續生 我用撚左成個月都冇效 印又退唔到唯一既可取之處就係保濕 不過成400蚊一次得個保濕功效我就唔洗買佢個枝啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞