[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike
佢知唔知咩叫踩界
明明紅燈仲企正喺馬路中間 大條道理咁影相已經係越晒界啦 都要死拗係死位 合理化自己嘅行為
「啲相係for攝影師收藏」更加不知所謂
啫係到頭來都係為咗一己私欲去影
仲覺得自己無問題 有問題嘅係其他人
真係八婆嘅極致
絕對要
每次都只係喺連登講其實真係冇咩用
幅相扮緊elmo?
所以呢?又想話人地妒忌?
咁多人死唔見佢依啲垃圾死
佢身邊有個fd,喺英國住左好多年讀到碩士博士之類,識流利英文,相信佢幫yaki翻譯同傾
佢d餅先係重點 我估類似傳銷 上網完全搵唔到官網
定唔知我打錯啦 一打包餅嘅名全部話自己係經銷商 乜乜香港總代理 港澳第一代理
真係人唔笑狗都吠
喂 啲垃圾網媒唔係好鍾意上連登攞料嘅咩
仲唔快啲將yaki 姐啲事蹟發揚光大
佢條仔今次唔幫口嘅
上次唔係好man架咩
最好笑係阿yaki姐話以創辦人嘅年紀黎講皮膚好好
以為好老啦 點知原來得3x 自己見識少好心就咪鬼係到扮有料
其實大家講佢100度滾水淥con一定要強調佢點錯。
因為佢依家次次都淨係反駁係代理教佢咁做唔關佢事就當解釋左,無錯。仲屌鳩返大家無睇佢解釋,堅持砌佢生豬肉
屌 見到佢真係會即刻有用功讀書既推動力
媽咪我唔想大個靠賣餅呃妹妹仔啲零用錢過人世呀
代理教我淥con賣餅
攝影師要我紅燈企馬路中間
乜都唔關我事嫁 人地叫我做咩我就會做 大家唔好再怪我啦
條mk妹仲衰過支那人 支那人柒左俾人圍插可能都識道歉
條友仲理直氣壯屌返你
女人都覺得佢影衰女人
佢啲餅真係食死人都唔知咩事啦成份又冇標出黎,食完呢啲又冇話唔食得啲咩。我有fd又on9,話咩買黎試下,食完又食藥,搞到又屙又嘔,差啲虛脫暈係屋企 食呢啲野減不如認真啲做下運動啦
點解可以討論咁多頁
仲見到成堆絲係平時有睇佢啲片
到底乜水黎
yucky 都唔係啲咩好名
可能佢都未必知隻字咩意思
同仙人個post 一樣幾千正評去騙人

佢未into日本社會,比d時間佢
推啦,推到佢收檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞