[香港驕傲]Yaki姐為港爭光揚威日本

573 回覆
2559 Like 72 Dislike
個下巴唔遮既時候咪咁囉
個下巴唔遮既時候咪咁囉

高爾夫球
個下巴唔遮既時候咪咁囉

高爾夫球

好似 隨時有嘢喺裡面走出嚟咁
個下巴唔遮既時候咪咁囉

高爾夫球

個下巴唔遮既時候咪咁囉

高爾夫球

蟲🐛
高爾夫球

燃堂
個下巴唔遮既時候咪咁囉

高爾夫球

嘩屌 真係好嘔心好核突
以前曾經成日睇佢d片 覺得佢份人幾真 但系點解宜家變撚到甘小學雞甘on9 反而以前仲好

仲係唔覺得自己犯法有問題 啲mk妹真係痴撚線

臭蟲論?人地都有做同樣嘅事所以自己就無錯?
所以話書係要讀架,犯埋呢啲低級邏輯
高爾夫球

佢仲要係單春
以前曾經成日睇佢d片 覺得佢份人幾真 但系點解宜家變撚到甘小學雞甘on9 反而以前仲好

系你老母甘你老母咩
係同咁都唔撚識
都唔明nky中意佢啲咩
冇讀書真係唔同d 講野完全冇logic
冇讀書真係唔同d 講野完全冇logic

今次啲fans都唔幫佢
個下巴唔遮既時候咪咁囉

好撚核突

咁都仲可以大聲夾惡
人誰無過,所以我做錯都唔緊要,我地無做錯!
唔知燃堂yaki幾時諗住日行一錯
都唔明nky中意佢啲咩

佢自己都係垃圾mk仔 咁咪要揀返同佢自己差唔多嘅人做女朋友
話日本model 都係咁樣影 但係人地係綠燈衝出去影 閃燈就衝返入行人路囉yaki姐
望到佢啲答覆就覺得讀書真係好重要
冇文化真可怕
真心唔撚明點解做錯嘢都仲聲大夾惡
Yaki姐你撚知條路冇車行?
條路有斑馬線就啫係馬路範圍嚟嫁啦 你係香港都唔撚會企係條馬路到影幾分鐘相啦痴撚線

咁都仲可以大聲夾惡
人誰無過,所以我做錯都唔緊要,我地無做錯!
唔知燃堂yaki幾時諗住日行一錯

個問題係你地唔鍾意我 on99
明明個問題係佢唔守交通規則
都唔明nky中意佢啲咩

佢自己都係垃圾mk仔 咁咪要揀返同佢自己差唔多嘅人做女朋友

鍾意佢衣著夠似蝗,去旅行任人摸,呃人錢去旅行,做錯事會仲鬧返人轉頭
咁嘅女仔咁獨特好難搵㗎
我係yaki wong就潛水先啦 明明柒咗仲可以大條道理咁鬧返人地轉頭 面皮仲厚撚過地殼 快啲推撚到佢仆街冚家剷
仲衰撚過臭雞姐
佢最鍾意就係喺人哋鬧佢嗰啲位度搵啲無謂嘢覆
人哋話佢街邊啲人呆咗咁望住佢喺馬路影相,叫佢畀個回應
佢話:啲人咁細粒你都睇到?
(佢冇回應到)
人哋提醒佢唔好企圖擾亂重點回應下件事
佢話:我冇企圖擾亂重點
(佢都係冇回應到)
人哋再話佢唔好推個波落攝影師度
佢話:對住你我呼吸都有錯㗎喇
(去到最後佢都係冇回應)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞