17歲, 港島私樓刷首抽

61 回覆
59 Like 20 Dislike
晚上7時許,置富花園富榮閣一單位一名男子報案稱,其17歲兒子在家中上吊,救援人員到場將其送到瑪麗醫院搶救,惟送院後不治。警方到場檢走懷疑用來上吊的繩調查

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190314/s00001/1552571331291/17%E6%AD%B2%E9%9D%92%E5%B9%B4%E7%BD%AE%E5%AF%8C%E8%8A%B1%E5%9C%92%E4%B8%8A%E5%90%8A%E4%BA%A1
晚上7時許,置富花園富榮閣一單位一名男子報案稱,其17歲兒子在家中上吊,救援人員到場將其送到瑪麗醫院搶救,惟送院後不治。警方到場檢走懷疑用來上吊的繩調查

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190314/s00001/1552571331291/17%E6%AD%B2%E9%9D%92%E5%B9%B4%E7%BD%AE%E5%AF%8C%E8%8A%B1%E5%9C%92%E4%B8%8A%E5%90%8A%E4%BA%A1

咁撚有錢邊洗刷

咁撚有錢邊洗刷

閣下對有錢嘅定義真係..
唔窮 但一定唔會用咁撚有錢嚟形容囉
差小小刷中附近貝沙灣
差小小刷中附近貝沙灣

華富分分鐘仲有米
差小小刷中附近貝沙灣

華富分分鐘仲有米

巴打sick ball
刷完首抽,唔中大獎,再刷過
辦法總比問題多
做咩咁睇唔開
困難總比辦法多
安息
置富唔算有錢仔啦
福氣嚟㗎🙏,一諗到係香港死做爛做買唔到一層200呎樓,一份人工養唔起冚家,喂!福氣嚟㗎😅

港喱廢老

我鄉下隻狗

港喱廢青

福氣到極點啦🙏,係香港早死係一種福氣啊喂🙏!安心上路😻福氣到極點啦😍,係香港早死係一種福氣啊喂😅!安心上路🍻

主懷安息

阿門
港豬唔撚會理架啦
唔洗開post

學生死 成日都有

老師學校跳樓死有幾多次?

港豬緊係 去老師post食花生啦

理9你 每日死幾多個學生咩

港豬又贏

咁撚有錢邊洗刷

閣下對有錢嘅定義真係..
唔窮 但一定唔會用咁撚有錢嚟形容囉

錢幾時都想要更多架啦落片唔知足既
困難總比辦法多
安息

肥絲
問題同解決辦法都有限
相應既問題就只有相應既解決方法
只係呈現方式 同解決既程度唔同

唔好聽人地d美麗既謊言啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞