[本地足球] 2018/19 港超聯, 亞協及香港隊討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
清左MK聰先
今鋪晒冷買重凱景
大埔對南區果場,邊隊贏到咪撐邊隊,但就算大埔贏左南區,都要贏蓄力
買和
唔跌乙組都偷笑
林大輝無料到
凱景大炒R&F
食撚屎自降又冇心搞既球隊
相反人地愉園個種決心
之前跌咗部朱手機?
港超TOP4餘下賽程 (難食指數)

1. 和富大埔 29分
7/4 - (客) vs 凱景 ☆☆
21/4 - (主) vs 南區 ☆☆☆☆☆
4/5 - (客) vs 富力R&F ☆☆☆☆☆
18/5 - (主) vs 夢想 ☆☆

2. 冠忠南區 28分
6/4 - (客) vs 傑志 ☆☆☆☆☆
21/4 - (客) vs 大埔 ☆☆☆☆☆
4/5 - (主) vs 飛馬 ☆☆☆
18/5 - (主) vs 元朗 ☆☆☆

3. 富力R&F 27分
6/4 - (客) vs 夢想 ☆☆
20/4 - (主) vs 凱景 ☆
4/5 - (主) vs 大埔 ☆☆☆☆☆
18/5 - (客) vs 飛馬 ☆☆☆

4. 傑志 27分
23/3 - (主) vs 元朗 ☆☆☆
8/4 - (主) vs 南區 ☆☆☆☆☆

4/5 - (客) vs 凱景 ☆
18/5 - (客) vs 東方 ☆☆☆☆
凱景迫到RF失分我買波衫印馮凱文
和到已經要還神啦
最怕打和姐
我印曾梓軒
其實係得神崎優衣同E. Lamela到而家仲反緊禾埔
入場睇啦好嗎
21/4 大埔對南區
係呢場開波前
南埔邊隊高分啲就支持邊隊
(斷估到時呢兩隊唔會同時低分過傑志啩)
唔使借啲意扮燈傑志啦
但 Ricky 形象分 >>> av 堅
素來唔信燈呢樣嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞