[本地足球] 2018/19 港超聯, 亞協及香港隊討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔好忘記仲有佐敦
新生代中堅(U23) 暫時得煒廉叫做站穩陣腳,起碼係球會係正選
lm
凱景嗰啲呢?
tiger仔加油
家榮...
仲有佳佳
【港超專版‧大帥哥】富力R&F後衞●謝家強

「我對兒子沒有甚麼期望,他還年幼,最重要的反而是好好享受童年時光。我覺得華人普遍對孩子較嚴格,但我們只希望他成為一個快樂的小男孩,不會施予壓力,只要是不危險的,他想做甚麼都可以。」
「當取得特區護照後,我渴望為香港隊上陣,也期望到更高水平的聯賽測試自己的實力,看看自己在足球路上能走多遠。我也希望贏得冠軍,因為我已很久沒有捧過盃了。」
「香港真的很美麗,特別是西貢,因為我上年在西貢居住,而上季更是我在香港最好的一個球季。西貢對家人來說也是一個很好的地方,因為我每天都可以帶兒子到沙灘嬉戲,真是一個完美的地方。」 文: #毛正鏗

#純港超一站式新聞平台~ https://welovehkpl.com/ 

Sean謝家強 KK TSE30 FanPage

乜佢今季改咗踢中堅咩,真係冇睇過畜力
呢隊on9飛馬咪再同人攬炒
隨時又少隊阻畜力
天氣預報下星期烏蘭巴托都係keep住零下
絕大部分時間都係中堅
LM
轉眼間,謝家強來港將滿7年,意味他有望為香港隊披甲,他更明言:「當取得特區護照後,我渴望為香港隊上陣,也期望到更高水平的聯賽測試自己的實力,看看自己在足球路上能走多遠。我也希望贏得冠軍,因為我已很久沒有捧過盃了。」

等佢夠期入港隊
南華要培訓年青球員喎
sean唔傷既話係幾好
好幾年前d隊搵佢踢7人聯賽都2-3k場
南華竟然肯出
留名
肯大搞未 高層班撚樣食撚屎
大搞? 唔摺左佢咪算好
唔踢職業波同摺左都冇乜分別
嚟緊星期六日,係咪一場直播都無?
[港足] 近廿年最強外援係?
https://lih.kg/1060890
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞