而家男仔應該去邊度買衫?

427 回覆
487 Like 28 Dislike
認真 東京
我而家喺香港淨係買頹衫
慳返啲錢去日本買靚衫
sales又好聲氣 啲衫可以特別得黎又唔太浮誇

東京邊頭買求教路

https://www.reddit.com/r/japanesestreetwear/comments/6580h5/im_going_to_japan_and_need_places_to_visit/?utm_source=share&utm_medium=ios_app
多唔多瘦底人買唔到自己身型SIZE 衣物??
165 45KG 好難買
U記 GU 要XS
Bossini, Giordano, Baleno
褲要買女裝26腰左右.......

你真係好瘦

唔知香港有冇人要著XXL衫???
cheap之堡

Mk仔style
認真 東京
我而家喺香港淨係買頹衫
慳返啲錢去日本買靚衫
sales又好聲氣 啲衫可以特別得黎又唔太浮誇

同意,香港冇靚衫
去日本買款又唔會同人撞
利申男朋友都係咁
U記 GU 要XS

twink嘅身材扮下柔弱實引死啲男人
毒撚買咩衫??
ASOS
佐丹奴
花園街,女人街,廟街,牛記粒記

呢三間料靚價平款多

真咩 唔知點解由細都無意慾入呢三間

d鬼鼠位有不錯ge,可以揾下
U記 GU 要XS

HELLO 無圖.
藍字巴岩嗎?
你當Zara死咗?
愈黎愈多牌子未聽過
係咪網上買架?
其實好葡萄女仔 周街平靚衫褲裙鞋襪
男仔想打扮下 根本無咩地方入手

係你唔識姐香港咁都叫無咩地方入手
毒撚唔好害人la 叫人去bossini買衫
有冇諗過操大隻d先
你鍾意咩類型風格?
E.g. 視覺系/暗黑系
其實我覺得身形好 求其白tee 牛仔褲 再整對all star 已經好型
我就成日咁樣着
U記 GU 要XS

HELLO 無圖.
藍字巴岩嗎?

巴打呢啲身形?
Global Work
以前就香港買衫褲鞋 呢家覺得香港D嘢唔係好得 而且選擇又極之少 淨係得個貴字 我已經唔介意你名牌又好 唔係名牌又好 但係真係柒到揀唔落手 就算揀到 因為冇比較之下又好易奶嘢 所以呢家每年會出一兩次日韓旅行 順便買埋衫褲鞋 果到起碼多選擇 款又襟睇 買完又可以著好耐 㸃都好過係香港浪費金錢同時間同青春
有冇人買過menimal
呢三間料靚價平款多

真咩 唔知點解由細都無意慾入呢三間

d鬼鼠位有不錯ge,可以揾下

正解
好似baleno咁
門口果啲公廁唔買 cutting比較差
行入啲貨架摺起果啲 款同cutting都好啲
但唔知點解 入面貨架啲衫係用第二隻牌字名
唔係寫baleno
男裝衫褲貴女裝一折 其實都無咩大不了
男裝衫褲而家愈黎愈少地方買
連collect point又執得七七八八
又唔想件件都買u記 cotton on h&m啲料又唔生性
Ae p&b個堆又鬼佬size 好難買
再唔係就一件衫賣幾百蚊
其實仲有無啲咩地方買衫?
我諗左好耐spao uniqlo adlib 仲有無

initial
uniqlo h&m pull&bear aeo beams journal standard
Chic之堡又平又潮

咁毒咁柒都咁多人正評⋯⋯唔怪得人地著潮少少就咁撚多連登仔屌,原來連登真係金鐘打扮居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞