而家男仔應該去邊度買衫?

508 回覆
506 Like 29 Dislike
係著得好睇,u記都可以型到爆

人係柒,比成套巴黎世家你都係柒
GU啦屌
連登仔金鐘身型點carry
D相幾時影 同我十幾年前去d衫差唔多
U記啲料禁核特,點型?
想買cardigan 邊到有
H&M
Shinjuku Marui Men
係貴啲
不過睇得多之後發覺與其買兩件五六百蚊靚又唔係好靚 雖然又唔算差嘅衫
倒不如儲埋一次過買一件千零蚊靚啲嘅衫仲好
人大咗真係開始重質不重量
巴打有無推薦既代購
Zozo其實自己搵轉運公司就得
你checkout果陣用amazon pay就用到海外credit card 比錢
我都非常推薦喺zozo買,減到三/四折果陣啲大牌子衫同你香港買uniqlo一樣價錢
見到d相回憶返曬嚟
喺香港真係無咩男人衫選擇
男仔買衫要貴精不貴多,純色tee 底褲可以平。褲外套要靚料岩身。同種類最多一件,要其他色就買另一類。最好一套一套買配好哂既,Levi’s the north face Fred Perry , 其實你日日著唔算貴,好過hm個d幾次就掉,你一掉就係浪費左。一件north face 年年凍都著,2-3年都無買過新
Dsquared 2 MSGM呢啲都俾哂Joyce同I.T...
唔覺
Jack will
返祖國買
咁係你瘦得濟啫
其實呢度全部牌子, 大陸人都會著
咁介意應該去花園街買
女人黎?100磅
但今年好似連amazon pay都block 9埋,大減價個期想入件F/CE䄛㩒極都俾唔到錢,最後去Amazon JP入左
香港H&M d款 變曬大陸款咁 唉
上個月影,我有出post
[多圖]覺唔覺旺角chic之堡賣嘅男裝係潮流指標???
https://lih.kg/1015563
唔係想做打手 不過見到個post響熱門咁耐我都忍唔住

香港買杉一係貴一係悶
所以我自己設計左個男裝品牌叫Leshion Oneth
由於鋪租太貴我淨係搞網店或者擺下市集
google可以搵到我個網 黎緊3月尾我會響賽馬會藝術中心擺檔
有3個size for 165,170,175cm 標準身形
恤杉平均$250-$300左右 某啲款已斷碼或者得番最後一件
參考:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞