[認真]其實美斯係咪真係自閉

338 回覆
1238 Like 32 Dislike

救命

無啦啦zone out 靈魂出竅咁無理到人

同自己講嘢講到出曬神

唔知點掂人(其實呢個真心cute同埋對個女仔好好

roberto 老婆黎
咩野果個女仔

背面認唔到

個背面印住啵清 S.Roberto
小花啲舉動睇落其實幾有趣

利申:朗迷
好可愛喎
roberto 老婆黎
咩野果個女仔

背面認唔到

大大隻字 廢閘都認唔出
認真回post
好多頂級天才都會有啲性格古怪
阿朗係偏執狂、極端完美主義者、自戀
小花係內向、藝術家性格、敏感

亦都解釋左點解阿朗做隊長好過小花

其實施丹都有少少躁狂
職業生涯直紅都唔少
羅馬利奧就性上癮
肥馬直到吸埋毒
我明樓主想講咩
自閉人士多數係某方面特別有才能
好多藝術家科學家都有自閉傾向
唔一定係負面

係 但估唔到運動都有
唔知有冇其他天才運動員有自閉
好友蘇9都係痴線
https://youtu.be/Onq2saaoKlQ
可能啱,上帝好公平,通常啲天才都係有啲問題

笑到仆街
毒撚
幫個mk妹埋左單

啲gif好搞笑好得意
https://www.reddit.com/r/aspergers/comments/1m17yp/alltime_great_soccer_player_lionel_messi_was/?utm_source=share&utm_medium=ios_app
btw唔知堅唔堅

咁到信係真⋯我開始明點解年年都會有香港人被電話騙案呃幾百萬
啲gif好搞笑好得意
https://www.reddit.com/r/aspergers/comments/1m17yp/alltime_great_soccer_player_lionel_messi_was/?utm_source=share&utm_medium=ios_app
btw唔知堅唔堅

咁到信係真⋯我開始明點解年年都會有香港人被電話騙案呃幾百萬

我google第一個彈出嚟 見咁多雞腸懶得睇直接掟上嚟quote都冇quote

無啦啦zone out 靈魂出竅咁無理到人

同自己講嘢講到出曬神

唔知點掂人(其實呢個真心cute同埋對個女仔好好

屌 同自己一樣 開始懷疑自己係自閉
其他隊可能講得通
皇馬巴塞/曼聯利記/A米國米祖記呢D點可能河水不犯井水

呢啲球隊同球隊之間既怨恨已經積累咗好長既歷史
無可能完全無衝突
有時兩隊球迷互鬧吓都係一種對足球既熱情同埋對球隊既忠誠既一種表達
作為阿狗我都好撚憎熱狗
但係唔會無事無幹突然炒返啲嘢出黎屌

原來大家都係阿狗 今晚屌打雷恩

今晚要大炒雷恩!睇愛sir報復條賓硬化
一定要晉到級!
btw 上場贏獌仲係好hyperrrr

笑撚死我

仆街 笑到收唔倒聲

名副其實既柒牌代言人
roberto 老婆黎
咩野果個女仔

背面認唔到

可能係羅拔圖家姐/阿妹呢 或者係個女疤迷
小花啲舉動睇落其實幾有趣

利申:朗迷

真係好值得研究
認真回post
好多頂級天才都會有啲性格古怪
阿朗係偏執狂、極端完美主義者、自戀
小花係內向、藝術家性格、敏感

亦都解釋左點解阿朗做隊長好過小花

其實施丹都有少少躁狂
職業生涯直紅都唔少
羅馬利奧就性上癮
肥馬直到吸埋毒

多謝認真回
我都覺得C朗係極端完美主義者,難怪咁有火咁有上進心,佢個職業道德真係好值得人敬佩
我唔知小花係唔係敏感,因為暫時唸唔到一啲可以睇到佢好重視人地感受既事件(?)
但係無論係球場內外,佢做咗好多細微既事令人覺得佢怪怪地。同埋佢講嘢唔係好似平常人(?) 好似成日都唔望著人地講嘢咁⋯⋯

肥馬真心怪 成日喺度亂咁嘈9up
又吸毒又玩女人
我明樓主想講咩
自閉人士多數係某方面特別有才能
好多藝術家科學家都有自閉傾向
唔一定係負面

係 但估唔到運動都有
唔知有冇其他天才運動員有自閉

都想知!
運動呢啲嘢好靠天份,我估應該有
好友蘇9都係痴線

咬人強逼症(?) 好似有啲心理病
依家應該好返!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞