[認真]其實美斯係咪真係自閉

338 回覆
1238 Like 32 Dislike
D gif幾搞笑
搵到一段片!但係唔係excatly我講嗰條
https://m.youtube.com/watch?v=5-prFsuWdqs

搵唔到嗰條訪問片,但係佢有喺其他訪問講過差唔多既嘢

關於訓覺:Off the pitch, the Argentinian spends his time sleeping. A little too much, since Leo spends nearly 12 hours per day in the arms of Morpheus. Sleep which as a child, could be justified by his hormonal treatment (sleep allowed him to regenerate its cells), but today has become a necessity.

“If you don’t get him out of bed, the games can begin without him,” says Fernando Signorini, the former physical trainer of the Argentine. An idea supported by the half-sister of the genius, Marisol: “He is happy when he sleeps. But when you ask him to get up, he gets annoyed. Even going out for a walk is tiresome.”

Read more: http://www.footballdeluxe.com/2013/04/10/messi-the-man-who-sleeps-12-hours-a-day/#ixzz5i8OflGge
少見運動員一日要訓12個鐘

關於輸波:[Becoming a father] has changed everything. He [Thiago] comes first then everything else. It has also changed the way I see a match. Before if I lost or did something wrong I didn't talk to anyone for three or four days, until it passed. Now, I come home after a game, I see my son and everything is alright.
Interview with CONMEBOL, 2015 [7]
呢篇無講佢匿埋喺房,但係幾日唔講野差唔多啦
唔中意活喺鎂光燈之下囉
大家一樣有家室
但佢好少拍片講自己個仔更唔好話帶埋個仔做Gym
老婆會入場睇波但冇人冇理個老婆有冇為佢入波而喊

屌你睇前面D留唔知仲以為C朗得一個老婆仲要係處女黎
其實佢咁樣對屋企係好事
比到私隱同埋尊重比屋企人
同埋自閉某程度上係忠誠啲,因為唔鍾意改變 :3 所以真係唔怪得有小花呢個稱號既

佢老婆好似無乜點睇佢踢波 無乜點理個賽果,通常都淨係湊仔多

前面啲留言有少少off topic lollll 但係睇個樣都知牙朗條女唔係處掛
班傻鳩一味話人二手又呢樣嗰樣
我點知佢地知唔知牙朗個仔直頭唔係依家呢條女生

小花話過條女麻麻地睇波
但有D都會帶埋D仔去
仲話事波會比個仔訓話

根本美朗之間就係背後有PR同冇PR既分別
有PR既就算場邊做啦啦隊都可以講成帶領球隊
冇PR既踢得差時咪比人踩多2腳
搵到一段片!但係唔係excatly我講嗰條
https://m.youtube.com/watch?v=5-prFsuWdqs

搵唔到嗰條訪問片,但係佢有喺其他訪問講過差唔多既嘢

關於訓覺:Off the pitch, the Argentinian spends his time sleeping. A little too much, since Leo spends nearly 12 hours per day in the arms of Morpheus. Sleep which as a child, could be justified by his hormonal treatment (sleep allowed him to regenerate its cells), but today has become a necessity.

“If you don’t get him out of bed, the games can begin without him,” says Fernando Signorini, the former physical trainer of the Argentine. An idea supported by the half-sister of the genius, Marisol: “He is happy when he sleeps. But when you ask him to get up, he gets annoyed. Even going out for a walk is tiresome.”

Read more: http://www.footballdeluxe.com/2013/04/10/messi-the-man-who-sleeps-12-hours-a-day/#ixzz5i8OflGge
少見運動員一日要訓12個鐘

關於輸波:[Becoming a father] has changed everything. He [Thiago] comes first then everything else. It has also changed the way I see a match. Before if I lost or did something wrong I didn't talk to anyone for three or four days, until it passed. Now, I come home after a game, I see my son and everything is alright.
Interview with CONMEBOL, 2015 [7]
呢篇無講佢匿埋喺房,但係幾日唔講野差唔多啦
唔中意活喺鎂光燈之下囉
大家一樣有家室
但佢好少拍片講自己個仔更唔好話帶埋個仔做Gym
老婆會入場睇波但冇人冇理個老婆有冇為佢入波而喊

屌你睇前面D留唔知仲以為C朗得一個老婆仲要係處女黎
其實佢咁樣對屋企係好事
比到私隱同埋尊重比屋企人
同埋自閉某程度上係忠誠啲,因為唔鍾意改變 :3 所以真係唔怪得有小花呢個稱號既

佢老婆好似無乜點睇佢踢波 無乜點理個賽果,通常都淨係湊仔多

前面啲留言有少少off topic lollll 但係睇個樣都知牙朗條女唔係處掛
班傻鳩一味話人二手又呢樣嗰樣
我點知佢地知唔知牙朗個仔直頭唔係依家呢條女生

小花話過條女麻麻地睇波
但有時都會帶埋D仔去
仲話輸波會比個仔訓話

根本美朗之間就係背後有PR同冇PR既分別
有PR既就算場邊做啦啦隊都可以講成帶領球隊
冇PR既踢得差時咪比人踩多2腳
美斯老婆
(|) >>>> [口]
其實好搞笑 成撚日比小花定朗勁啲 根本兩個都咁勁 多啲學識欣賞人啦
牙朗可能係每晚唔同 佢條女都可能係

小花PR其實唔差
好多人話佢marketing好好,
同埋有隊友幫佢
輸咗波自己唔使去記招,有隊友幫佢講
佢一向贏輸都唔開架喎
佢個仔真係得意 會訓話
好想佢踢波同老豆一樣咁叻!做未來球王
其實呢個話題都講左將近十年 無乜嘢好爭拗啦
反而要慶幸自己生於呢個年代,有機會目睹呢兩個咁勁既球王
可以欣賞到既時間無多,所以要更加珍惜
I mean 被訪問
但唔記得邊年金球獎
美斯答主持人問題都幾大方正常
反而朗答果陣驚驚青青 語塞咁款
冇記錯落場踢既話大仔好似都係興趣麻麻
2仔仲未夠大
細仔就野都未識講
朗: Siuuuuuuuu!
唔單止佢地兩個仲有好多都好勁 之前嘅小白 沙維
仲有摩笛依啲 仲有好多好多 最憎見到啲球迷係到屌黎屌去 其實大家都係鍾意足球做咩要互相殘殺 你有你鍾意巴塞 我有我鍾意皇馬 根本河水不犯井水
大仔唔係好肯定佢鍾唔鍾意踢波,但係依家好似慢慢對足球感興趣,會去球場睇波,會畫祖記會徽,最近成為咗Newell’s Old Boys既會員
https://m.youtube.com/watch?v=GmEdvJAt61k
個仔睇我疤5-1蝗幾緊張幾開心
朗除咗想講siu之外唸唔到其他嘢講所以語塞
做乜又唔提c朗個公廁老婆

無啦啦喺度嗌siuuuu
可能佢都係自閉!
有幾可有得陪老豆睇波
其他隊可能講得通
皇馬巴塞/曼聯利記/A米國米祖記呢D點可能河水不犯井水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞