[認真]其實美斯係咪真係自閉

327 回覆
1207 Like 32 Dislike

無啦啦zone out 靈魂出竅咁無理到人

同自己講嘢講到出曬神

唔知點掂人(其實呢個真心cute同埋對個女仔好好

阿仔望住 搭呀! 我番去即刻同老母講

Thiago望著佢個樣又真係幾似
可能啱,上帝好公平,通常啲天才都係有啲問題

即係好似#7咁?
反到冇野好反?

關反咩事 本來想認真討論,依家變咗搞笑圖合集

成個石像咁企喺度

硬哂
認同美斯世一
但小花迷真係好on9
認同美斯世一
但小花迷真係好on9

我都覺

弱智仔(最右)

屌你諧音鬧我?

第一張明眼人就知係基佬啦
超級足球毒撚

智障兒童
南美妹我可以話你知真係全部都係雞黎
如果南美仔好似你班連登仔咁care處女 我諗南美應該冇人會結婚
基本上初中已經破處 高中個陣換仔快過你換子彈
讀書個陣見唔少 lunch個陣後樓梯周不時都有野睇
我明樓主想講咩
自閉人士多數係某方面特別有才能
好多藝術家科學家都有自閉傾向
唔一定係負面

同意!
愛因斯坦 喬布斯 莫札特 安迪華荷 都好似係自閉/阿氏保加
但係佢地真係好聰明同好有才華
如果南美仔好似你班連登仔咁care處女 我諗南美應該冇人會結婚

More
超級足球毒撚

好似拐子佬

好似拐子佬

球壇兩大基佬唔洗爭
兩個我都鍾意

More

都係摸下渣下姐 唔通真係除衫屌閪咩 學校後樓梯呀
不過大部份南美妹都係一個月換幾條仔
weekend例牌去蒲 唔理忙唔忙 有冇野做
個陣做group project同組多南美妹就知仆得街了

More

巴打介唔介意講下食咗幾多條南美妹,係咪南美水土真係無平胸
https://youtu.be/PupHkk_JkPY
啱啱發現到呢段片 笑撚死我

碧基都嚇親

睇吓周圍,無人望著
自己碌入網

喺到研究個紙袋

自閉眼神

弱智仔(最右)

屌你諧音鬧我?

笑死
小花真係好cute
More

巴打介唔介意講下食咗幾多條南美妹,係咪南美水土真係無平胸

冇食過南美妹 有幾個南美妹朋友但真係少
基本上你一個亞洲人好難加入d拉美裔既圈子
其他地方我唔知啦 我個邊班南美仔幾排外下 特別係墨西哥移民過黎個班beaner

平胸真係少 主要原因我諗係佢地多數都肥
你見到個d咩Jessica Alba呀J.Lo呀Ariana Grande呀 呢d有身材有樣基本上只會活在電視裡
現實上南美妹十個有九個都係肥 身材比例差到仆街 腳又短
當時我高中1000幾個學生我諗有一半都係南美人
但係算得上樣靚+波大+長腿+健康身材 我諗得20個左右
所以巴打你都係唔好對南美妹抱有咁多幻想

好似拐子佬

球壇兩大基佬唔洗爭
兩個我都鍾意

兩個球王同時代出現真係前無古人後無來者
仲要依家都keep到水準,真係好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞