[認真]其實美斯係咪真係自閉

338 回覆
1238 Like 32 Dislike
佢同阿古路邊個係0
對鏝碌地果場好似好多奇怪野 例如迪斯高係後備[刷牙]
反花真係好鍾意人格謀殺,同共慘黨差唔多

關反花同人格謀殺咩事,你覺得自閉有錯?
依家理性討論,唔關鍾唔鍾意佢事,你盲撐盲維護做乜9

你講佢偶像自閉喎 正常反應黎

唔係會更加勵志咩
毒撚
幫個mk妹埋左單

佢條女青梅竹馬都mk

條女雞黎
個陣小花毒得濟,又矮 比個mk中出,玩夠後先比番小花埋單

條女跟左另一條仔3年先返去美斯身邊
3年我當3日中出一次
都比人屌左300幾次

唔好掂我呀
Kinda cute
毒撚
幫個mk妹埋左單

佢條女青梅竹馬都mk

條女雞黎

咁你都知,真係神通廣大
我淨係知the Rock搞伊連娜,阿朗戴綠帽上曬頭條嗰單
可能啱,上帝好公平,通常啲天才都係有啲問題

朗 多動 過度活躍
花 自閉 毒

Lolll 又啱!
美斯老婆係二手西,佢成世抬唔起頭好正常
如果佢識小多士就唔會搞成咁
佢條女青梅竹馬都mk

條女雞黎

3年我當3日中出一次
都比人屌左300幾次

幫人埋單
咁牙朗進出屎眼果陣係咪自閉
條女雞黎

3年我當3日中出一次
都比人屌左300幾次

幫人埋單

外國好似無啲咁嘅觀念
美斯和妻子安東內拉的世紀婚禮無比溫馨和浪漫,青梅竹馬的兩個人也是完成了像愛情小說一樣的浪漫情節,兒時相識相知相愛,一路走到今日,但近日媒體爆料稱,實際上兩人還曾分開過一段時間,而安東內拉也有過別的男朋友。

《阿斯報》援引安東內拉一位好友的話稱,安東內拉確實同其他人處過一段時間,實際上安東內拉同美斯在一起的時間並沒有那麼長,雖然他們10歲就相識,但是2007年開始,他們才開始認真的交往,一共才十年的時間。

安東內拉的好友回憶說,「我們像往常那樣見面了,安東內拉拿出了一部美斯給她的黑莓手機,她沒說啥,但是我們都猜到了,他們開始交往了。」

美斯同安東內拉兒時是通過安東內拉的堂哥斯卡格里亞介紹的,認識不久之後,美斯就給安東內拉寫信,「有一天我們會成為男女朋友的。」

《阿斯報》寫到,幾年之後,美斯一家搬到了西班牙,在那裡他能夠繼續接受治療,並且在巴塞繼續職業生涯,但是他同安東內拉變成了異地戀,這個時候安東內拉開始同其他男孩約會了。又過了幾年,安東內拉選擇離開了當時的男朋友,回到美斯身邊,據她的朋友說,安東內拉終止了同當時男朋友的關係,去找美斯了。

安東內拉的前任在談到這件事情的時候也是釋然,「她甩了我,但是至少她沒有找其他又老或是又笨的男人,她踹了我找的可是美斯啊。」

咪能25啦屌你個閪
3年我當3日中出一次
都比人屌左300幾次

幫人埋單

外國好似無啲咁嘅觀念

14-17歲跟左第二個男人
你話鬼妹依段時間會唔會瘋狂做愛?
Kinda cute

我都覺!有啲天然呆
認真講
我覺得佢係好靜,內向個類人黎
喜歡思考,平時可以靜起黎睇下書咁個堆
自唔自閉唔知,但天才好多都有少少問題
先做到天才

利申:巴 美斯迷

唔知點解牙朗做鳩野就好𨶙型
如果我落club見到佢兩個都揀牙朗條mk仔唔揀死毒撚

咪能25啦屌你個閪

佢老婆阻撚住阿古路同美斯,我唔25佢唔得啦

笑撚死

咪能25啦屌你個閪

佢老婆阻撚住阿古路同美斯,我唔25佢唔得啦

你同美斯兩件矮撚仲想合體害9下代?
認真講
我覺得佢係好靜,內向個類人黎
喜歡思考,平時可以靜起黎睇下書咁個堆
自唔自閉唔知,但天才好多都有少少問題
先做到天才

利申:巴 美斯迷

你睇金鐘M記聚會張相會唔會覺得佢地喜歡思考,平時可以靜起黎睇下書咁個堆?
唔係話自閉內向就係呢種人
聽講佢係自閉加智障(唔肯定)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞