[認真]其實美斯係咪真係自閉

338 回覆
1238 Like 32 Dislike
如果小花有阿氏保加症
咁牙朗應該有過度活躍症
如果小花有阿氏保加症
咁牙朗應該有過度活躍症

點解踢波d人個個都唔正常
佢彈入龍門白線後係咪驚越位

有邊個驚越位會彈入龍門
同埋都無人傳波比佢點越位
“It’s a mild form of autism, which allows sufferers to focus and concentrate better than others," the former Barcelona striker tweeted.
Romario also tweeted how the positive effects of this syndrome allegedly help the Argentine’s game. “Newton and Einstein also had a certain level of autism. I hope that like them, Messi surpasses himself every day and continues giving us his beautiful brand of football," he said.

Source: https://www.marca.com/2013/09/09/en/football/barcelona/1378751117.html

#128 原來係真既
已證實美斯輕度自閉!
樓主應該未見過真係喺醫學上診斷為自閉既人
佢彈入龍門白線後係咪驚越位

有邊個驚越位會彈入龍門
同埋都無人傳波比佢點越位

嗰球好似係so9想射波 美斯驚擋到球波

摩迪

唔鍾意嘈 其他隊友慶祝緊嗰陣,佢喺度揞耳仔

踢踢吓波拍地下扭計

跑到禁區無人既地方無啦啦碌落地

傻咗

個個正正經經咁坐係度,得佢一個傻笑
小白表示好無奈

仲有佢成日都咬手指:

咁大個人仲喺度咬手指

咬到損撚曬都唔識停 究竟係唔係自閉?

踢踢吓波拍地下扭計

傻咗

小白表示好無奈

仲有佢成日都咬手指:

咁大個人仲喺度咬手指

d行為咁似我既

踢踢吓波拍地下扭計

傻咗

小白表示好無奈

仲有佢成日都咬手指:

咁大個人仲喺度咬手指

d行為咁似我既

證明呢啲行為應該好普遍

踢踢吓波拍地下扭計

傻咗

小白表示好無奈

仲有佢成日都咬手指:

咁大個人仲喺度咬手指

d行為咁似我既

證明呢啲行為應該好普遍

小朋友咬手指就普遍姐
但係大人咬手指真係唔常見
隻手咬到損曬,返工點用電腦打字/同人握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞