[認真]其實美斯係咪真係自閉

338 回覆
1238 Like 32 Dislike
點解無人覆
個po走向開始奇怪

見到周圍無人偷偷地碌入網

*見到前面有啲感興趣既嘢* 眼神空洞⋯⋯
變咗美斯係咪好可愛

睇黎佢係見到隔離嗰個鏝球員跌落地所以佢先咁做 好似之前無啦啦跟人地做動作嗰個gif咁

全世界都望緊保方講嘢嗰陣,得佢一個望著個台zone out咗

講嘢顧住玩手指 望下女主持得唔得姐
呢張好睇
普通人寧願行遠d都唔做違反常理既事情
美斯用最快最懶捐過 bill gates都講過聰明既人往往係最懶因為佢永遠諗到最簡單同快既方法解決問題
而爬上欄杆個個就自信爆棚鍾意挑戰向難度挑戰
又真係喎原來
美斯真係最快過到個欄杆個個
又夠直接 冇艾巴同so9禁迂迴
真係一張圖就學到野
咁用一隻手㩒住跨過去呢
同So9同一類囉 係So9唔一野跳過去之嘛
太易既方法唔想用 鍾意挑戰鍾意showoff要型
你諗下用任何方式係欄杆上面過都一樣最危險最易仆街
仲有因爲佢有一技之長但有啲地方又on99咁個反差好可愛如果只係得on99 應該真係只會覺得佢on9 所以毒撚勿亂試
佢真係好懶
華維迪講過佢場喺上面散步,其實係喺度分析緊對手防守既漏洞

Source: https://www.google.com.hk/amp/s/www.givemesport.com/1457920-ernesto-valverde-messi-spends-the-first-minutes-of-games-analysing-the-opposition-defence%3famp

唔知係唔係真但係幾好笑
有次佢去訓練嗰陣唔開心,但係又自自閉閉唔識點表達自己,就全程咬住隻羹唔肯放

Extremely shy in his youth, Leo Messi was so often taken for a mute. At school, he asked his friends to ask questions for him. Soccer was a way to let go but the Argentinean is still very socially awkward. Roman Besa, a journalist with El Pais said: "One day Lionel entered the field with a plastic spoon in his mouth. He did not let go of it until the end of the session. It was a way to show that he was upset. Why? Nobody knows and nobody ever tried to find out. "

如果係其他人做肯定仲古怪
覺得係留體力多啲 佢冇得輪休 下下去盡好快冇曬體力
疤塞好多球員都無得輪休
華維迪對親咩球隊都出default陣
都唔知請華維迪過黎做咩
想踢死班老人家咩
費sir 都講過佢係一個好down to earth 又謙虛既人
好正
如果係因為跨欄杆而整傷咗真係幾on9

拍爛地下笑對面球員攞牌

望著人無啦啦傻笑

So9送既睡衣

佢彈入龍門白線後係咪驚越位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞